• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.03.2019

22:10

AMERIČKI AMBASADOR U POLICIJI KOSOVSKE MITROVICE! Kosnet u pratnji direktora Istražnog odeljenja - Razmatra se BEZBEDNOSNA SITUACIJA na Kosovu!

Politika

AMERIČKI AMBASADOR U POLICIJI KOSOVSKE MITROVICE! Kosnet u pratnji direktora Istražnog odeljenja - Razmatra se BEZBEDNOSNA SITUACIJA na Kosovu!

Podeli vest

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Filip Kosnet danas je posetio Regionalni policijski Direktorat u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Kako je saopštila kosovska policija, Kosnet je bio u pratnji direktora Istražnog odeljenja Riza Šilova, kao i zvaničnika američkog ICITAP programa.


Dobrodošlicu ovoj delegaciji tokom poželeo je direktor Regionalnog Direktorata, Nenad Đurić, i upravno osoblje ovog direktorata, koje je predstavilo policijske aktivnosti i angažovanja ovog regionalnog direktorata kosovske policije, preneo je RTK2.

Oni su razmotrili više tema vezanih za sveukupnu bezbednosnu situaciju na severu, borbu protiv svih vrsta kriminala, izgradnju i jačanje policijskog integriteta i policijskih kapaciteta, a razgovarali su i o nastavku saradnje sa relevantnim lokalnim i međunarodnim institucijama.

HARADINAJ I VESELJI NAPALI AMBASADORE NEMAČKE, BRITANIJE I ŠVAJCARSKE: Pobesneli zbog otkrića da novac troše za plaćanje lažnih veterana!



Ambasador Kosnet i Šilova istakli su da visoko cene rad i kontinuirane napore koje zvaničnici ovog direktorata ulažu radi bezbednosti svih građana i u isto vreme iskoristili priliku da ih dodatno ohrabre u održavanju javnog reda i bezbednosti, radi stvaranja mirnije i bezbednije klime za sve građane, bez razlika, navodi se u saopštenju.

 

ŽESTOK RAT RUSIJE I BRITANIJE U UN ZBOG SRBIJE I KOSOVA: London stao iza šiptarske laži o 20.000 silovanih, MOSKVA: REČ JE O 250, NEISTINA NEĆE PROĆI!



Kosnet je, sa druge strane, potvrdio nastavak kontinuirane podrške Ambasade SAD za kosovsku policiju i za Regionalne Direktorate, posebno u vezi jačanja vladavine prava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

PAŽNJA - Jedno misli - drugo prića - treće radi !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija