• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

30.03.2019

17:05 >> 18:56

SRBIJO, OBRATI PAŽNJU! SPECIJALCI ALBANIJE, KOSOVA I MAKEDONIJE NA ISTOM ZADATKU - Bljesak Zapadnog Balkana!

Politika

SRBIJO, OBRATI PAŽNJU! SPECIJALCI ALBANIJE, KOSOVA I MAKEDONIJE NA ISTOM ZADATKU - Bljesak Zapadnog Balkana!

Podeli vest

U skopskoj kasarni „Đorče Petrov" u Severnoj Makedoniji održana je zajednička taktičko-pokazna vežba specijalnih policijskih jedinica Severne Makedonije, Albanije i Kosova pod nazivom "Blesak Zapadnog Balkana"

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski istakao je da je ponosan što ima priliku da promoviše ovu zajedničku aktivnost koja, kako kaže, "vodi ka produbljavanju saradnje i koja će pružiti jasnu poruku o nedvosmislenom opredeljenju za održavanje bezbednosti i stabilnosti regiona".

Tokom ove petodnevne taktičko-pokazne vežbe policijskih snaga Severne Makedonije, Albanije i Kosova, pored domaćina, prisustvovali su i albanski i kosovski ministri unutrašnjih poslova Rovena Voda i Ekrem Mustafa.

IZETBEGOVIĆ PRETI SRPSKOJ - NEĆE BITI DANA RS KAD PRORADI BIH! Alijin mali smislio vic veka, Srpska se sad sigurno trese od straha, PARDON SMEHA!

Spasovski je rekao i da ovakva vežba pokazuje da može da se razvije mreža za saradnju, unapređenje znanja, razmenu iskustava, jačanje već stečenih tehnika i veština, kao i njihovu praktičnu primenu u policijskom radu u smeru lakšeg suočavanja sa najvećim izazovima u oblastima bezbednosti.

AMERI ŠOKIRALI HRVATE - SRBIJA JE DALEKO ISPRED VAS! Ako im je za utehu SRBIJA JE ČUDO I ZA NEKE DRŽAVE EU - Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku na primer!

On je takođe zahvalio američkoj ambasadi u Skoplju za pružanje nesebične podrške u obukama i tehničkim sredstvima u okvirima programa ICITAP koji sprovodi u Severnoj Makedoniji.

- Ovo je dodatna potvrda zalaganja Vlade Republike Severne Makedonije u promovisanju bilateralne i regionalne saradnje, preko izgradnje prijateljskih i profesionalnih odnosa sa zemljama u regionu - zaključio je Spasovski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 5 godina

Sa ovo zajednickom vezbom se moze protumaciti da su na istoj stran i da stvarno zele da naprave blesak na Balkanu.

Verica

pre 5 godina

Na kraju ce Severnoj Makedoniji biti najteze sa Albacima ,osim ako ne zeli pola da se zove Albanija a druga polovina Bugarska

Sanja

pre 5 godina

Po kolicini nasrtaja na nas shvatamo da smo mnogo jaka i bitna zenlja .

Dejan

pre 5 godina

Svi specijalci su ustvari albanci. Specijalci severne makedonije koji su učestvovali u vežbi su albanske nacionalnosti. Sumnjam da je ijedan makedonac bio na vežbi.

nikola

pre 5 godina

Ako nek se druze ljudi, mislim kad 2/3 Makedonije je vec Albansko sto se ne bi puskarali zajedno

nina

pre 5 godina

možda će sami da blesnu od silne radosti i izgore u tom blesku!!!???

Rista

pre 5 godina

To je samo pocetak ujedinjenja albanskih naroda,a jedino Srbija pokusava da spreci nastanak Velike Albanije.

Janko

pre 5 godina

Pa neka povedu računa,Srbija neće trpeti nove provokacije!

Gresni pop Milorad

pre 5 godina

Molim Informer da prestane da plasi ovaj narod navodnim ratovima i sukobima.

Aleksandra

pre 5 godina

Izgleda da je jaka Srbija trn u oku mnogima,pa se sad i udruzuju da destabilizuju nasu zemlju.

Nikola

pre 5 godina

Ostaće uskoro i Severna makedonija bez dela svoje teritorije!?

minja03

pre 5 godina

Ovskve susede kao što su Šiptari i MAkedonci da ih čovek ne poželi.

Jovana

pre 5 godina

Ovo Albanci spremaju svoje specijalce, nema tu drugih.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija