• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

01.04.2019

22:52

MIRKOVIĆ: SZS u Obradoviću dobio adekvatnog predsednika!

Politika

MIRKOVIĆ: SZS u Obradoviću dobio adekvatnog predsednika!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da je, ako nije u pitanju prvoaprilska šala, tzv. SzS dobio adekvatnog predsednika koji dolikuje jednoj takvoj organizaciji koja "sem gnusnih laži i nasilja", nema drugi program.

- Siledžija Boško Obradović koji se proslavio prebijanjem i maltretiranjem žena poput novinarki Mare Dragović i Gordane Uzelac, predsednice Narodne skupštine Maje Gojković, a od pre nekoliko nedelja i čuvenim komandovanjem da se kamionom zgaze policajci koji samo rade svoj posao, slika je i prilika politike i saveza tajkuna Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića - naveo je Mirković u saopštenju dostavljenom medijima.

On smatra da će "marioneta Obradović, iz koga govore Ðilas koji se za 500 miliona evra obogatio dok je bio na vlasti i lažov Vuk Jeremić kome je osuđeni kriminalac uplatio 7,5 miliona dolara", svoje predsedavanje tim interesnim savezom iskorisiti da svoje metode upotrebi i iskoristi do kraja.

Mirković kaže da, "uzimajući u obzir da su prebijanje, motorna testera, kamenje, poziv na gaženje kamionom, metode koje smo već videli od ljotićevca Boška Obradovića", država i građani pre svega, moraju biti oprezni kako ne bi naseli na provokacije tog, po svemu viđenom, nerazumnog čoveka.

Funkcioner SNS je uveren da će država, kao i svaki put do sada, umeti adekvatno da reaguje "na nasilje koje sve glasnije najavljuje crna trojka Ðilas, Jeremić i Obradović", ali je još jednom apelovao da se od nasilja uzdrže, jer krvlju i haosom na ulicama se ništa neće promeniti, već jedino na izborima i poverenjem građana koje je, na njihovu žalost, u Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku sve veće iz dana u dan.

Predsedavajući Saveza za Srbiju Boško Obradović ranije danas je za rast nasilja ponovo optužio vlast i zaključio da u državi vlada - "atmosfera građanskog rata".

Obradović je rekao i da će opozicija nastaviti sa mirnim protestima, ali su, kaže lider Dveri, odlučni u nameri da se izbore za slobodne medije i fer i poštene izbore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Samo im fali fasista i da budu prava nasilnicka banda.

Vivijen

pre 5 godina

Ko se sa Boškom druži opština ga sahranjuje.

Vivijen

pre 5 godina

Boško se više ne rađa ovoliku grešku samo jedana majka može da napravi.

Marija

pre 5 godina

SzS je u istom Obradovicu dobio etiketu i kvazi promovisanog lidera nasilnika., lazova i prevaranata

Filip

pre 5 godina

Bosko i Sergej se takmice ko ce dobiti titulu za veceg nasilnika.

Branislav

pre 5 godina

Bosko Obradovic upamcen kao covek nasilnik, politicka mrlja koja ce ga pratiti tokom cele karijere.

anatodorovic

pre 5 godina

Jadna opozicija sa takvom taktikom, narod vidi da nemaju nista da nude i rejting im jos vise opada, ako je to uopste moguce.

milan306

pre 5 godina

NJIMA JE NASILJE I VANDALIZAM JEDINI PROGRAM,ALI NAROD NE ŽELI TO

ivana

pre 5 godina

SzS dobio adekvatnog predsednika koji dolikuje jednoj takvoj organizaciji koja "sem gnusnih laži i nasilja", nema drugi program.

Milos

pre 5 godina

Nasiljem se ne moze doci na vlast, ovo je moderna demokratska zemlja i ovakve pojave su neprihvatiljive.

Maja

pre 5 godina

Nismo do sada nigde čuli kakav plan i program opozicija uopšte ima?

Tijana

pre 5 godina

Opozicija plasira politiku od koje ti se vrti u glavi. Ja ne znam sta se sa njima desava. Mirno smo ziveli dok se nisu povampirili.

Dejan

pre 5 godina

Aman bre ljudi, razumni smo hvala Bogu. Sta mogu da nam pomognu oni? Za sta se oni zalazu, kakav je njihov plan, program. Kakva je njihva kampanja? Verujem da ce pred izbore organizovati neki sajam alata za preradu drveta, pa ce na sajmu predociti ljudima sta bi oni radili.

toma

pre 5 godina

Srbija je svesna da od njih nista ne moze ocekivati. Srbija se nece vracati na staro, necemo da nas kradu ponovo.

aca

pre 5 godina

Ne dozvolimo da nam Djilas i njegovi saborci opet dodju na vlast, ekonomski su uradili najbolje ali samo za sebe

Milenko

pre 5 godina

Kao sto Obradovic misli da sve moze na silu da se resi, tako Jeremic i Djilas misle da sve moze parama i muljazom da se resi.

caki

pre 5 godina

Ovo je previse,cak i za salu.Osim ako nece sami sebe definitivno da pokopaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija