• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2019

21:49

(VIDEO) ŠEŠELJ URNISAO JOVANOVIĆA: Čedo, šta si šmrko danas?! ŽESTOKA SVAĐA UŽIVO U EMISIJI!

Politika

(VIDEO) ŠEŠELJ URNISAO JOVANOVIĆA: Čedo, šta si šmrko danas?! ŽESTOKA SVAĐA UŽIVO U EMISIJI!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović i predsednik SRS Vojislav Šešelj imali su žestok okršaj pred tv kameram u prvoj emisji "Hit Tvit"

Rasprava je počela onda kada je Jovanović sugerisao voditeljki Verici Bradić da "pridaje Šešelju značaj koji on ne zaslužuje."

- Da je bio važan Hagu posle 13-14 godina koliko je on proveo tamo oni ga ne bi sugurno pustili na onako komičan način. Vas su pustili uz obrazloženje da je bolje da umrete u Srbiji nego u Hagu - rekao je Jovanović.

- E da, a ja se onda predomislio i reko e sad neću da umrem iz inata - odgovorio je Šešelj.

- To je bila njihova mala osveta ovde Srbiji. Jer ako ta pravila važe za Šešelja zašto nisu važila za nekog drugog. Ne misliote valjda da je to zavisilo od Zorana Đinđića ili mene... Neću da govorim o drugima. Potpuno je besmisleno tvrditi da je Šešelj ocvde zato što Vučić nije hteo da ga isporuči. On ni ne bi bio ovde da ga nisu poslali iz Haga jer nisu znali šta će sa njim. Šešelj je bio dovoljno inteligentan da zna koje granice ne sme da prelazi. Njegova karijera se može opisati jednom rečju - provokator.

- Uf ... provokator... A naučno delo? A životno delo Čedo, ispisano u Hagu u sudskim odajama?

I sve bi se možda završilo na tome da Jovanović nije komentarisao reči Radovana Karadžića posle izricanja pravosnažne presude u Hagu kojom je osuđen na doživotni zatvor.

- Karadžić je rekao da oseća moralnu odgovornost ali da ne oseća ličnu.

- Zašto moralnu odgovornost - ubacio se brat Radovana Karadžića, Luka, koji je zajedno sa Šešeljem i Jovanovićem bio gost u emisji.

- To su njegove reči...

- Nisu, to ste vi pogrešno shvatili.

- Šta si šmrko danas Čedo?, upitao je Šwešelj.

Voditeljka je ovu rapsravu potom zaustavila rekavši da je emisija suviše kratka da bi se bavili tim stvarima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jo0van

pre 5 godina

Ovaj Cedo je jako nekultura a i bezobrazan. Nije dozvolio gospodinu Karadzicu da progovori. Kakve veze ima Kosovo , Racak sa bombardovanjem. Ciljevi bombardovanja su sasvim drugi. Srbi kao Narod su bili smetnja njihovim planovima utiranje puta prema Rusiji.

macan

pre 5 godina

jbg dr on je pusio kvalitetnu travu a vi 12 ej 12 godinica boziju ti mater koliko bese sati sta vi pusiste tolike godine bog vas mazno ko sto jeste.

Penzionerj

pre 5 godina

Naravno da smrce, mnogo se hvata za nos. Ko je on da komentarise o Srbima, istraziti sve o njemu i bilo bi dobro da misli o svom Narodu kom i pripada a Srpski heroji neka ne brinu i da saceka zakon o poreklu imovine, nece mu pomoci povremeno umiljavanje P. Vucicu. Neka nastavi da cvili oko nogu siptara, muslimana i ustasa. Bedno!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija