• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2019

22:52

ŠTO SI NERVOZAN, BRATE? Mitrović odgovorio Boškiću: Ja se gostima uvek radujem, ali ti nisi gost već JEDNA BATINAŠKA BITANGA!

Politika

ŠTO SI NERVOZAN, BRATE? Mitrović odgovorio Boškiću: Ja se gostima uvek radujem, ali ti nisi gost već JEDNA BATINAŠKA BITANGA!

Podeli vest

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović odgovorio je na Tviteru na prozivke Boška Obradovića koji u subotu sa svojim pristalicama planira da dođe ispred zgrade ružičaste televizije

- Brate, što si nervozan, samo ti lepo dodji ako nisi pićkica, a za iznenadjenja ne brini, valjda si konačno naučio, za sve ove godine, da se ja gostima uvek radujem, ali pošto ti nisi gost već jedna batinaška bitanga, ja sam ti već nešto obećao kao mali znak pažnje za Gocu Uzelac - napisao je Mitrović na svom profilu na Tviteru.

BRATE, JA VAM NISAM BUJKE! Željko Mitrović uputio jasnu poruku Bošku i Đilasu uoči najavljog pohoda opozicije na TV Pink!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bena

pre 5 godina

Kako mu uvek odgovori Kako I zasluzi Bravo gospodine Mitrovicu Obradovic nasilnik!

slađa

pre 5 godina

Mislim da je pravi trenutak da svi smire strasti. Boško Obradović ne može imati monopol nad istinom o tragičnoj sudbini Olivera Ivanovića koji je stradao na teritoriji koja je okupirana. Zločinci su negde tamo. Neprijatelji srpskog naroda su tamo. I novinare ne može niko okrivljivati ili napadati zbog tih tamo što jedva čekaju ovakve stvari u Srbiji.

ddd

pre 5 godina

Bosko i zasluzuje ovako ostre reci jer se mnogo busa i mnogo vredja

Srdjan

pre 5 godina

Upravo tako. Njegovo ponasanje izaziva ovakov odgovor. Sa nekim ljudima ne mozes drugacije.

jovanka

pre 5 godina

Obradovic gubi kontrolu i napada sve redom. To je njegov stil, poznat je po nasilnickom ponasanju.Bolje nek pogleda s kim saradjuje, Jeremic mu je svetski poznat prevarant o kome je i film snimljen. I oni nesto pricaji o postenju. Ko o cemu baba o ustipcima.?

Davor

pre 5 godina

Opet ne zna kako da stigne do paznje, pa vredja jer je to njegov stil. Sramota Bosko.

Dejan

pre 5 godina

Svi se igraju na medijima ko da su ovo male stvari, a ne dopada mi se profil Obradovica. Da je u pitanju covek koji moze da pokrene velike nemire, jeste, i onda je glupo da ga Zeljko Mitrovic ovako proziva i podgreva i onako velike tenzije. Smirite se ljudi, ....

Lela

pre 5 godina

Bosko Obradovic i zasluzuje ovako ostre reci jer se mnogo busa i mnogo vredja...

Aca

pre 5 godina

Bosko se malo pogubio od svoje prevelike zelje da dodje na vlast... povlaci poteze koji mu nikako ne idu na ruku . Mislim da mu je vreme da se zapita kuda vodi sve to sto radi...

milan

pre 5 godina

On je jedna bagra cije postupke treba m,omentalno sankcionisati.

MINJA

pre 5 godina

Boško se ponaša kao jedno razmaženo i nevaspitano derište.

Dana K

pre 5 godina

Boško bi trebao znati gde je mesto nezvanom gostu.

star

pre 5 godina

Naš narod je veoma gostoljubiv i domaćinski nastrojen prema svojim gostima, ali takav slučaj nije sa Boškom Obradovićem, koja je jedna nenormalna osoba i niko ga nebi poželeo za gosta.

Ante Gotovina

pre 5 godina

Kurčićeš se, mamu ti tvoju, dok te neko ne rasipe od batina, milosnu ti decu narkomansku.

Daca

pre 5 godina

kako se bliže izbori, tako raste nervoza kod opozicije.

Ena

pre 5 godina

Zeljko Mitrovic ima pravo i treba na ovakav nacin da im odgovori jer oni ne znaju za bolje i njihovo ponasanje je nasilnicko.

Tijana

pre 5 godina

Boško Obradović je nasilnik koji svaki dan nekome preti.

Hana

pre 5 godina

Obradovic je obican olos, sta pokusava on, sta hoce? Odakle mu pravo da se tako ponasa...

Marina

pre 5 godina

Obradovic je jedna ofucana dzukela koja ume samo da laje i napada, a od njega Srbija nikad nikakvu korist nije imala. Treba da sluzi drzavi, pomaze ili da se sklanja, da ne smeta! Nije poenta da zgrce novac u dzep a da zeli propast drzave! Nek ide u neku drugu drzavu da se bavi lopovlukom i nasiljem.

anka

pre 5 godina

Veoma sam zabrinuta jer se nasilnici setaju nasim ulicama i javno najavljuju ko im je sledeca zrtva, koga ce napasti.

Jeca

pre 5 godina

Bosko zna da nema podrsku naroda i zato nece da gostuje na pinku.

GORANVUK

pre 5 godina

Treba svi da izadjete na krov i ovu bagru zaspete jajima...oni ništa drugo i ne zaslužuju.Na njih je suvišno trošiti reči.

Miki

pre 5 godina

Batinaška brigada koja mora odgovarati za svoje ponašanje!

Mara

pre 5 godina

Bravo Mitrovicu...i treba neko da im odgovori na adekvatan nacin...

caca

pre 5 godina

Sa Boskom samo treba ostro,samo je pitanje da li ce ista od te ostrine da dopre do njegovog mozga!!!

Mila Jovic

pre 5 godina

Mitrovic je upravu sa ovim Obradovicem ne mozes lepo, on je takva gnjida i prevarant.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija