• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs

03.04.2019

10:34

ŠIPTARI PLATILI SUPRUZI TONIJA BLERA POLA MILIONA EVRA! Otkrivena STROGO ČUVANA TAJNA, zajednički cilj je - UDARITI NA SRBIJU!

Politika

ŠIPTARI PLATILI SUPRUZI TONIJA BLERA POLA MILIONA EVRA! Otkrivena STROGO ČUVANA TAJNA, zajednički cilj je - UDARITI NA SRBIJU!

Podeli vest

Tzv. Vlada Kosova platila je kompaniji Čeri Bler, supruge bivšeg premijera Velike Britanije Tonija Blera, 500.000 evra za pravno savetovanje o Specijalnom sudu, prenela je "Gazeta express" pozivajući se na prištinsku televiziju T7

Kako piše portal Kossev, iako su svi ugovori tzv. Vlade Kosova sa međunarodnim kompanijama poverljivi, tzv. kosovski ministar pravde Abeljard Tahiri potvrdio je za T7 da tzv. Vlada Kosova dobija savetodavne usluge o tome kako da se ponaša prema Srbiji u ovom procesu.

Portal je naveo da samoproglašeno Kosovo ima i savetnike u vezi sa dokumentima i pravilima rada Specijalnog suda. Televizija T7 javila je i da je Čeri Bler na čelu jedne od dve kompanije koje savetuju samoproglašenu kosovsku vladu o pitanjima vezanim za Specijalni sud.

HARADINAJA OSLOBODILA ŽENA TONIJA BLERA! Branila ga i u Hagu!

Reč je o kompaniji "Omnia Strategy" koja već, kako tvrde, devet meseci savetuje tzv. Vladu Kosova, a čiji je ugovor na pola miliona evra nedavno istekao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MrKamenjarac

pre 5 godina

Pa nek joj daju siptari jos pola miliona eura da sahrani svu Englesku decu

MrKamenjarac

pre 5 godina

Pa nek joj daju siptari jos pola miliona eura da sahrani svu Englesku decu

nole

pre 5 godina

ponovo pet nula za nas! Nama Toni Bler radi pro bono a oni papreno placaju njegovu zensku polovinu

Petar

pre 5 godina

Porodična firma: žena T. Blera savetuje šiptare a Toni Bler Vučića. Dupla zarada.

Gaga

pre 5 godina

Ako je ovaj nas mogao da donira Klintonovoj za kampanju, da istog tog Blera uzme za savetnika, Sredera da proklamuje kao prijatelja, sta je onda sporno u ovoj vasoj prici osim vas samih i gluposti koje pisete ?

Surdilovic

pre 5 godina

A Toni Bler savetuje Vučića, očemu se ovde radi?

nina

pre 5 godina

bagra ostaje bagra nema razlike izmedju njih i blerovih iz iste su kanalizacije ispuzali!!

ziki

pre 5 godina

Cekaj malo ! ko ovde koga j..e. Po mojoj proceni mi smo tu u plusu jer...gospoja Visnja je zena gospon Tome a gosn Tomi je NAS uvazeni SAVETNIK (Chery je zena Tony B. a on savetnik u nasoj vladi) ili su to sve "puste glasine"....j..em li ga...who knows (neko sigurno)

Saradžogla

pre 5 godina

Ovako se to piše ... Narko albanska mafija po ko zna koji put platila je Čeri supruzi prokletog a bivšeg gazde Engleske Toni Blera da im pomaže u njihovoj prokletoj radnji! Toni Blera sopstveni narod tuži jer je odveo u smrt vojnike pod lažnom optužbom DA SADAM IMA OTROVE ZA MASOVNA UBISTVA! Kako ništa nije nađeno po pitanju otrova taj prokletnik nema ni grižu savesti?Zbog radnji ovog prokletog bračnog para ispaštaće im pokolenja dok god i jedan Bler postoji!Prozvani bračni par ima četvoro dece i već ispaštaju zbo radnji koje im roditelji čine!Zakuvali rat na srpskom Kosmetu i na tome zarađuju proklete novce.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija