• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2019

12:07

(VIDEO) VUČIĆ O NASILJU ISPRED SKUPŠTINE GRADA: Te fašističke ideje Boška Obradovića neće proći - građani ne brinite!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ O NASILJU ISPRED SKUPŠTINE GRADA: Te fašističke ideje Boška Obradovića neće proći - građani ne brinite!

Podeli vest

​Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom upada Boška Obradovića i njegovih sledbenika u Skupštinu grada Beograda, da fašizam nema budućnost u Srbiji

(VIDEO) ĐILASOVCI PRAVE HAOS U CENTRU BEOGRADA! Fizički nasrnuli na žene zaposlene u Skupštini grada!

Pozivam građane Srbije da ne brinu zbog poslednjeg fašističkog upada Boška Obradovića i njegovih sledbenika u Skupštinu grada Beogarda. Izvinjavam se ženama što su morale da trpe napade, fizičke, pretnje šamarčinama koje je direktno izgovarao odbornik Miloš Pavlović, koje su morale da trpe upade u Skupštinu grada nepozvanih lica, jer Obradović nije nikakav odbornik u toj skupštini, nije iz Beograda i nikada se nije kandidovao na beogradskim izborima - naglasio je Vučić na vanrednoj konferenciji za novinare.

(VIDEO) ĐILASOVCI PRAVE HAOS U CENTRU BEOGRADA! Fizički nasrnuli na žene zaposlene u Skupštini grada!
 

Istakao je da je Obradović upadao sa svojim sledbenicima u želji da blokiraju jednog od fukncionera grada, kao što su radili samo Jobik u Mađarskoj i nacisti pod Adolfom Hitlerom.

- Te fašističke ideje u Srbiji neće proći. Pozivam institucije Srbije da obavljaju svoj posao. Fašizam u Srbiji nema budućnost. Demokratija je oblik koji ćemo da negujemo i u budućnosti - podvukao je Vučić.

On je istakao da Obradovića sledi apsolutna manjina, koja je, međutim, veoma agresivna.

- Fašističku ideologiju možmeo i moramo da pobedimo samo mi koji želimo demokratsku, ozbiljnu i odgovornu Srbiju -
poručio je Vučić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

Obracao se ne obracao ti uskoro mirises cvece odozdo ...

Milos

pre 5 godina

Dosta vise Vucicu obracanja jeli ova drzava ima zakon i policiju ako nema idemo mi da toj bagri pokazemo da nemogu nekaznjeno da diraju zene i gradjane. Stop vise bagrama

evroprc

pre 5 godina

Kako je mogao da udje u skupstinu i televiziju??!! Sta radi policija?? Da li je to moguce, da predsednik jedne drzave konstantno mora da se izvinjava, zbog nasilnickih performansa nekih ludaka u glavnom gradu jedne drzave evrope u 21 Veku. Nacelnik policije ili mupa a i ministar ne rade svoj posao, nego dovode predsednika u ulogu Gospodina izvinte ali nemocini smo….!! Pa zamislite kakav Signal ovo salje siptarima, ali i stranim investitorima o bezbednosti objekata u srbiji. Zastitite drzavu, predsednika i Objekte drzave (a i istoriske) ako niste u stanju napustite polozaje, ali divljanje Obradovica ne smete da trpite!

star

pre 5 godina

Naš predsednik nam je preneo uveravanje države da ovi fašistički metodi pristalica opozicije sigurno neće proći u našoj prelepoj zemlji.

Nikola

pre 5 godina

Krajnje je vreme da policija reaguje i spreči nasilje.

Ana

pre 5 godina

Nadlezne institucije ce sakcionisati ponasanje opozicije....

Milica

pre 5 godina

Lepo je to sa Vuciceve strane sto se obratio gradjanima da ne brinu.Ovakvo ponasanje van svih mera Bosko jel si opet pio pivce.

Milivoje

pre 5 godina

Ljudi poput Obradovića, koji izazivaju nasilje i koriste silu kao način komunikacije i obračuna sa neistomišljenicima ne mogu biti ozbiljni političari, niti mogu ponuditi bilo šta korisno i normalno Srbiji.

deki

pre 5 godina

Ovaj teror je nedopustiv, drzava treba da reaguje

Borko

pre 5 godina

Narod je prvi okoreli protivnik bolesnih ideja Djilasa i Boska, jer je i sam svestan da zlo nista dobro doneti ne moze.

Branko

pre 5 godina

Nije ovo , nije ono , pa šta čekate ? Hapsite budale , hoćete da padne krv ?

Vladimir

pre 5 godina

Svaki oblik nasilja i izazivanje sukoba treba najoštrije osuditi.

Marija

pre 5 godina

Fasizam nikad nece imati perspektivu i drzava nesme vise da cuti i treba ih sto pre zaustaviti.

milan lala

pre 5 godina

Dosta vise price da im se nece dozvoliti itd. , ne trebaju nam bez brojni primer nasilja da bi narod se uverio ko su oni, primenite zakon ...tacka

Tanja

pre 5 godina

Narod nece dozvoliti da ih ti bolesnici dovedu do nasilja i mrznje medjusobno

Sara

pre 5 godina

Niko neće podržati nasilje Boska, Đilasa i Jeremića. Treba da ih je sramota.

zozonbg

pre 5 godina

Dokle BRE? Dokle? Skustino, ukini mu imunitet, i dalje sve po zakonu. DOKLE BREEE !!!!!!!

Sandra

pre 5 godina

Verujem da ce nadlezne sluzbe reagovati i uskoro stati na put ovim manijacima iz SzS.Sramota kako se ponasaju.Prevrsilo je svaku meru.Sankcionisati ih pod hitno.

Miroslav

pre 5 godina

A šta su žene radile na ulazu u Skupštinu? Gde je obezbeđenje? Zašto obezbeđenje ne radi svoj posao, nego se žene poturaju da bi se prikazale kao žrtve? Jadan si Vučiću. Najveća si pretnja po bezbednost građana Srbije.

Stefan Stefan

pre 5 godina

Agresivnu manjinu poslati pod hitno u zatvor

Branislav

pre 5 godina

Sto ne pitate predsednika zasto cuti o ulasku Albanije na KiM i zasto drzava cuti o Obradovicu? Ja da tako nesto pokusam davno bi bio uhapsen. Ili je to sve stvar dogovora.

Sandra

pre 5 godina

Posao predsednika je da brine o državi i naravno o Kosovu. Dok on daje intervjue na TV u vezi sa incidentom u Beogradu pred Dvorom (za koji je zadužen Vesić) albanski vojnici paradirali Severnom Mitrovicom i uplašili Srbe. Možda će Vučić i tamo da pošalje žene da brane Srbe i Srbiju.

istina

pre 5 godina

predsedniče malo na sever kosova brani narod obećao si. Vojska Albanije se šeta po mitrovici. Izgleda da si izgubio petlju i za priču a kamoli za odlazak. važno da su ti u Srbiji svi neprijatelji koji te nevole a takvih je barem 65%. Spremaj se polako da bežiš za južnu ameriku u Kolumbiju. ako ti izađu studenti najebo si kao i mi ostali.

Marko

pre 5 godina

Jel predsednik misli da spreci silu recima ? Prvo oduzeti i ukinuti poslanicki imunitet Bosku Obradovicu, drugo da sudovi se bave svojim poslom a to je da covek zavrsi u zatvor, drugo da se hapsi svi njegovi saradnici, kraj price, ako treba neka policija odradi svoj posao i neka malo to spreci nasilje, dokle vise samo RECI ?

Aca

pre 5 godina

Takvo ponasanje treba i mora biti kaznjeno, dosta nam je toga.

jana

pre 5 godina

Dosta je više, već četiri meseca nas maltretira.

srecko

pre 5 godina

Bosko je vec zakucao nasilnicki na svacija vrata pokusajem da upadne u skupstinu.I upao uz svesrdnu pomoc Americke ambasade.Danas placamo cenu ovakvih ispada.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija