• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2019

12:28

MINISTAR ANTIĆ: Nasilje opozicije prešlo granicu!

Politika

MINISTAR ANTIĆ: Nasilje opozicije prešlo granicu!

Podeli vest

Današnji pokušaj upada u Skupštinu grada Beograda i nasilje koje su tom prilikom primenili, pokazuju definitivnu nameru Boška Obradovića i vođa Saveza za Srbiju da isključivo silom ostvare svoje političke ciljeve, rekao je ministar rudarstva i energetike i visoki funkcioner SPS Aleksandar Antić

 

- Ovo je nedopustivo u bilo kojoj demokratskoj zemlji i očekujem od nadležnih organa da se prema ovome odnose kao prema nasilju i u skladu s tim preduzmu odgovarajuće mere. Posle nedavnog upada u RTS, Boško Obradović, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i njihovi partneri danas su otvoreno krenuli u nasilno delovanje, jer su razočarani debaklom uličnih protesta koje organizuju u Beogradu i drugim gradovima - rekao je Antić i dodao:

(VIDEO) ĐILASOVCI PRAVE HAOS U CENTRU BEOGRADA! Fizički nasrnuli na žene zaposlene u Skupštini grada!

- Ova grupacija je danas definitivno odbacila mirna i politička sredstva kao jedini legitiman način političke borbe i preuzela nasilje kao metod, najavljujući pritom da će se i ubuduće ponašati na isti način. Siguran sam da država i njeni organi imaju dovoljno autoriteta, kao i zakonskog osnova da spreči ovakvo nedopustivo ponašanje i zaštiti građane i institucije od talasa nasilja, koje sprovodi nezadovoljna i gnevna politička manjina - poručio je Antić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59