• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

04.04.2019

12:58

(VIDEO) PANIKA MEĐU SRBIMA NA KiM! Vojnici Albanije na severu Kosovske Mitrovice!

Politika

(VIDEO) PANIKA MEĐU SRBIMA NA KiM! Vojnici Albanije na severu Kosovske Mitrovice!

Podeli vest

Grupa albanskih vojnika sa oficirima KFOR-a pojavila se danas u severnoj Kosovskoj Mitrovici što je izazvalo strah u paniku kod stanovništva


KFOR se ovim povodom nije oglašavao pa ostaje nepoznato šta su vojnici Albanije radili u severnoj Mitrovici.

- Slikali su se kod spomenika kneza Lazara, šetali su kao kod svoje kuće. Niko ne zna šta su ovde tražili i zašto su došli. Narod je uplašen zbog njihovog dolaska, pogotovu jer su došli samo nekoliko dana nakon što je Velika Britanija upozorila svoje građane da ne dolaze na sever KIM - kaže jedan stanovnik severne Kosovske Mitrovice.

Albanija nema svoju misiju na Kosovu u Metohiji u okviru KFOR.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čarapan

pre 5 godina

A zašto naša vojska ne priđe Severnom Mitrovicom .Mi Srbi znamo previše da pričamo a mnogo je nas otišlo i prodalo zemlju za debele pare a sad glumimo ludilo i hoćemo nešto .Pogledajte Vučića u oči i kažite da to nije tačno.

Veteran

pre 5 godina

E moja drzavo sa izdajnickim rukovostvom ,,,,,,,,desi vucicu,komadante oruzanih snaga,na recima................

milan lala

pre 5 godina

Pa okupili se saveznici na novo osvojenoj teritoriju i mere, razmeravaju osvojeno . Dok mi Srbi placiguzi " da nam deca neginu " , "uzmi ago sta je tebi drago" . Mi javno ko zadnje budale ili izdajnici govorimo da "nemamo dece da branimo nasu svetinju nase KiM " , a vidi ti tog cuda oni duplo manji po brojnom stanju i vojno slabiji , oni imaju . Pa nasoj kukavickoj ili velizdajnickoj logici moze ko god hoce da uzme sta hoce od Srbije jer mi nemamo decu da brani otadzbinu Srbiju. Drugi imaju a mi nemamo . Pun mi je kofer veleizdajnika u Srbije i onih u opoziciji a i ovih na vlasti , nezna se koje gori izdajnik od koga . Jadna li si Srbijo sta si docekala.

Suverena

pre 5 godina

Znamo šta rade i šta hoće šiptari! Ali šta radi vlada Srbije? Gde je? Gde je odbrana zemlje? DOLE AVAV! DOLE VULIN NARODNA MILICIJA NAPRED!

Darko

pre 5 godina

Uskoro će biti samo albanski vojnici. Ljudi pokazuju svim srcem i telom da će to da urade, a mi. Mi ništa, ovo je postala jedna agonija koja nema kraja.

Veteran

pre 5 godina

Ististe ko i blic ne objavljujete komentare ,pi,,,cke jedne sve su novine iste samo laz laz i laz

Milovan SNS

pre 5 godina

Predsednice, ministre odbrane, hocete li se oglasiti sto albanska vojska seta Srbijom?

Miki

pre 5 godina

Glupo je da neko vise komentarise ovakvo ponasanje. Nebi trebale ni novine da dizu tenziju kad je reakcija vlasti blago receno BLAGA. Samo bla bla bla, i bla bla bla.

istina

pre 5 godina

pa sever je Srbski polomi se Vučko da objasni kad eto NIJE: neko laže ili snimak ili VUČKO: gde je istina. Predsedniče pušku o rame, pa brani srbe a ne lupetaj iz Beograda kako ćeš da braniš srbe sa Kosova.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija