• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.04.2019

16:11

ĐORĐEVIĆ: Nasilničko ponašanje prema ženama Srbija neće tolerisati

Politika

ĐORĐEVIĆ: Nasilničko ponašanje prema ženama Srbija neće tolerisati

Podeli vest

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević, najstrože je osudio fašistički napad lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) na zaposlene žene u Skupštini Grada Beograda, koje su formiranjem "živog zida" uspele da spreče njihov nasilan upad u ovu instituciju

 

- Vlada Republike Srbije neće dozvoliti bilo kakav oblik nasilja u zemlji koja teži da bude moderna, razvijena demokratska država i koja se zalaže za ravnopravnost svih građana - istakao je Dorđević, saopštilo je resorno ministarstvo.

- Današnje pretnje šamarima i vređanje žena, koje su i pored skandaloznog ponašanja prema njima pokazale koliko su jake, složne i odlučne da zaštite svoju zemlju Srbija neće tolerisati - poručio je Ðorđević.

On je podsetio na reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "fašističku ideologiju možemo i moramo da pobedimo samo mi koji želimo slobodnu, demokratsku, odgovornu i ozbiljnu Srbiju", navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
star

pre 5 godina

Za svaku osudu je fašistički napad lidera opozicionog Saveza za Srbiju na zaposlene žene u Skupštini Grada Beograda, koje su formiranjem živog zida uspele da spreče njihov nasilan upad u ovu instituciju.

Mira

pre 5 godina

Opozicija nasiljem nista nece uraditi,bolje im je da prestanu sa tim!

rina

pre 5 godina

Ne bi trebalo da se tolerise, jer ovo nije prvi put!

Nemanja

pre 5 godina

Sa nasilnicima mora po kratkom postupku u zatvor i kada se ohlade da se puste .

Aca

pre 5 godina

Iz dana u dan opozicija pokazuje svoje odvratno lice prepuno nasilja i mrznje.

Marko

pre 5 godina

Srbija ne zeli da njom vladaju nasilnici i zlobnici koji pretnjom i bahatim ponasanjem zele nesto da postignu.

srecko

pre 5 godina

Bosko je vec zakucao nasilnicki na svacija vrata pokusajem da upadne u skupstinu.I upao uz svesrdnu pomoc Americke ambasade.Danas placamo cenu ovakvih ispada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20