• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.04.2019

16:35

VULIN: Država da reaguje, Obradovićevi fašisti neće proći!

Politika

VULIN: Država da reaguje, Obradovićevi fašisti neće proći!

Podeli vest

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozvao je danas državu da reaguje pre nego što, kako je rekao, fašisti izazovu sukobe u kojima će neko stradati

 

- To je njihov cilj koji ne sme da se ispuni. Srbi to nisu zaslužili - istakao je Vulin reagujući na nove nasilničke ispade članova SzS ispred Skupštine grada.

- Fašisiti su još jednom u Beogradu pokušali da upadnu u Skupštinu. Navikli da pale i uništavaju, danas su napali žene u Skupštini grada i ponovili mržnju prema ženama kao i kada su napali žene u Republičkoj izbornoj komisiji, Narodnoj skupštini, ispred televizije Pink, ispred REMa, RTSa - naveo je Vulin.

On je istakao da se Srbijom vlada u skladu sa voljom naroda, i rezultatima izbora, ne voljom stranaca, ne silom fašističkih falangi.

- Obradović i ostali sledbenici Ljotića neće proći - poručio je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rolex

pre 5 godina

haj bar neko ima hrabrosti da kaze da drzava Srbija treba reagovati.sta jos treba da se desi?

LE CHAFFEUR

pre 5 godina

u nemackoj je takvo ponasanje kaznjivo. ometanje sluzbenog lica prilikom obavljanja duznosti, minimalno novcanom kaznom a u slucaju opste opasnosti, i zatvorska kazna. protivupravno i protivzakonito ponasanje treba direktno kazniti i nedozvoliti vanjskom mesanju provokatora i drzavnih neprijatelja. a to vazi i za DJIKI´ja i Vuka J. REAGUJ SRBIJO, ODMAH

star

pre 5 godina

Državni nadležni organi bi trebali što pre da reaguju na ovo nasilje opozicije, pre nego što ovi fašisti izazovu sukobe u kojima će neko stradati.

Ljubo

pre 5 godina

A gde ti gospodine Vulin ,vidis tu drzavu ...tesko drzavi svakoj i sa njima i sa vama .Srbija nikada nije bila jadnija i bednija ,podusi ,moralu ,veri ,kulturi ,mi samo gledamo ,fasiste i komuniste ,ubice i zlo proslog i ovog veka .

Mila

pre 5 godina

Ako se posle ovakvog divljanja Boskovih fasista ne bude reagovalo,onda ce svako moci tako da se ponasa.

Goran

pre 5 godina

Krajnje je vreme da se prestane sa opomenama i krene sa hapsenjem nasilnika, jer ovo nigde ne vodi.

Aca

pre 5 godina

Ovakvo ponasanje ne smemo dozvoliti ni tolerisati

Tina

pre 5 godina

Drzavni organi su danas trebali da reaguju huligansko ponasanje opozicije.

vojkan

pre 5 godina

DRŽAVA ĆE REAGOVATI..OVO NE SME DA SE PONAVLJA

Igor

pre 5 godina

Treba se sa nasilnicima obračunati na adekvatan način i ne dozvoliti im da više maltretiraju nedužne gradjane!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17