• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2019

13:58

(VIDEO) VUČIĆ O PRESUDI ZA UBISTVO ĆURUVIJE: Zadovoljan sam što je sudski postupak došao do kraja

Politika

(VIDEO) VUČIĆ O PRESUDI ZA UBISTVO ĆURUVIJE: Zadovoljan sam što je sudski postupak došao do kraja

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan što je sudski postupak za ubistvo novinara Slavka Churuvije došao do kraja i da je ponosan što u vreme kada je bio predsednik Vlade Srbije i predsednik Republike ništa nije "gurano pod tepih"

On je naglasio da je reč o prvostepenoj presudi i da zbog toga ne želi detaljno da komentarište slučaj, ali da je važno istaći da "niko nema poravo, iz bilo kod razloga pa makar smatrao da je u pitanju i državni razlog, da ubija nekog drugog".

- Veoma sam zadovoljan zbog toga što je postupak došao do kraja. MIslim da je to važna karika u stvaranju istinski pravne države - naglasio je predsednik.

(FOTO) DONETA PRESUDA ZA UBISTVO ĆURUVIJE! Markoviću i Radonjiću 30 godina robije, Kuraku i Romiću 20!

Dodaje da je ponosan na činjenicu da je u vreme kada je bio predsednik Vlade Srbije ili predsednik Republike ništa nije gurano pod tepih kao u periodu prethodne vlasti.

On je dodao da prethodna vlast nije ni pokrenula postupak, već da je postupak pokrenut sa dolaskom SNS na vlast.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Dobro je da se svaki slucaj dovede do finalizacije.

Goran

pre 5 godina

Valjda ce posle ovog rasvetljenog slucaja i ostali poceti da se resavaju.

Matija

pre 5 godina

U Srbiji svako radi svoj posao a ova presuda je i dokaz da ce svaki novinar, koji radi svoj posao, biti zasticen.

Sara

pre 5 godina

Ovaju uzasni zlocin konacno je obelodaljen i osudjeni su oni koji su to uradili i to je jako bitna vest!

slađa

pre 5 godina

Poruka ove presude za ubistvo Slavka Ćuruvije je jasna. Da se više nikada ne ponovi ništa slično u našoj zemlji. I ovo jeste postignuto u vreme SNS- a na vlasti. Šta god neko mislio o Aleksandru Vučiću ili nekim pojedinačnim slučajevima koji su takođe sankcionisani za vreme njegove vladavine.

zozon

pre 5 godina

Posle medijske satanizacije i crtanja mete na čelu ubijeni Slavko Ćuruvija i Oliver Ivanović

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija