• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

05.04.2019

21:44

ISTORIJSKA BRUKA I SRAMOTA CRNA GORA NIKADA CRNJA I GORA! Milo Đukanović po Tačijevom nalogu HAPSI SRBE!

Politika

ISTORIJSKA BRUKA I SRAMOTA CRNA GORA NIKADA CRNJA I GORA! Milo Đukanović po Tačijevom nalogu HAPSI SRBE!

Podeli vest

Crnogorski predsednik sklopio dil sa Šiptarima. Ako generali Diković, Delić, Stojanović i ostali koje gone šiptarski tužioci uđu u Crnu Goru, biće odmah uhapšeni i izručeni

Crnogorski predsednik Milo Đukanović sklopio je dil sa Hašimom Tačijem, predsednikom lažne države Kosovo, da zbog navodnih ratnih zločina hapsi i Prištini isporučuje srpske vojnike!

Sud u Prištini, kako su se dogovorili Đukanović i Tači, sudiće i pripadnicima VJ iz Crne Gore koji su 1999. godine na Kosovu i Metohiji branili svoj narod od NATO agresije!?! Crnogorska vlast, kako prenosi podgorička 'Borba', već je Prištini dala 'zeleno svetlo' da procesuira značajan broj vojnika. Ovo znači, tvrde upućeni, i da će generali Ljubiša Diković, Božidar Delić i Momir Stojanović, ako uđu u Crnu Goru, biti momentalno uhapšeni i izručeni Prištini!?!

'Prodaje' patriote

Prljavi novac

Milo sve to radi zbog prljavog novca šiptarske mafije, koji je dobijao još od vremena referenduma
Milun Zogović, poslanik DF

Prema navodima 'Borbe', Đukanović je omogućio Tačiju da na optuženičke klupe izvede patriote koje su štitile svoju zemlju i narod od NATO agresije.

'Tribunal u Prištini sudiće i pripadnicima Vojske Jugoslavije iz Crne Gore koji su 1999. godine na Kosovu i Metohiji branili narod od NATO agresije. Tači je dogovorio sa Đukanovićem da će Crna Gora postupiti po svim poternicama Prištine. Spisak uskoro treba da stigne u Crnu Goru, nakon čega bi mogla uslediti i hapšenja, a zatim i izručenja Prištini. Vlast u Podgorici dala je zeleno svetlo Prištini za procesuiranje značajnog broja vojnika iz Crne Gore. Priština će tako izvesti na osuđeničke klupe patriote iz Crne Gore koje su štitile svoju zemlju od NATO agresije', piše 'Borba'.

I dok se niko od zvaničnika Crne Gore nije oglašavao na ovu temu, poslanik opozicionog Demokratskog fronta (DF) Milun Zogović kaže za Informer da Đukanović očigledno nije zadovoljan neviđenim progonom tradicionalnih Crnogoraca i Srba koji sprovodi crnogorsko pravosuđe.

Haradinaj putuje za SAD, ukinuće takse od 100 odsto na srpsku robu?

Foto: AP PHOTO

Samozvani premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj danas će otputovati za Sjedinjene Američke Države, prenose prištinski mediji.
Zvaničnici u Prištini i iz Haradinajevog kabineta nisu dali detalje putovanja, ali se spekuliše da su razlog posete takse od 100 odsto na uvoz proizvoda iz centralne Srbije i BiH.

- Sada traži i nudi pomoć proverenim dželatima sa Kosova. I dok se izborne pobede slave skandiranjem terorističkoj vojsci Kosova, Podgorica pokušava da protera iz Crne Gore sve što ima srpski predznak. Junake i vitezove koji su branili pravoslavnu nejač od šiptarskih terorista očigledno bi da na kilo isporučuje dželatima u Prištini. I sve to zbog koverti i prljavog novca šiptarske mafije, koji je dobijao još od vremena referenduma - podvlači Zogović.

Politički interesi

11

 PREDMETA JE EULEKS USTUPIO KOSOVSKIM SUDOVIMA, A MEĐU OSUMNJIČENIMA ZA ZLOČINE SU DIKOVIĆ, DELIĆ I STOJANOVIĆ

Poznati beogradski advokat Toma Fila, koji je pred Haškim tribunalom branio Slobodana Miloševića, kaže da se iza odluke da kosovski sudovi preuzmu slučajeve ratnih zločine kriju politički interesi.

- Mi smo očekivali da se ta suđenja povere srpskim sudovima. Imao sam u vidu i izjavu bivšeg tužioca za ratne zločine da je haški tužilac Serž Bramerc najzadovoljniji njegovim radom. Zašto nam onda ne veruju? Zato što žele etnički čisto Kosovo i Metohiju - zaključuje Fila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeremija

pre 5 godina

Ma kakva Crna, Crna Gora. Sastale se bitange. A mi, narod smo krivi što smo dozvolili bitangama i kriminalcima da se bahate.

Zeljko

pre 5 godina

Djubre crnogorsko. I ja bi sve crnogorce protero iz srbije i stavio zid do njih i siptara

Srbim

pre 5 godina

Vreme je da i Srbija pohapsi i protera sve kriminalce Crnogorce,puna ih je Srbija,a prvog Mila najvećeg mafijoze na Balkanu.

Micko

pre 5 godina

Kako radi tako ce proci,Srbi letuju u prijateljskoj Grckoj,U Crnu Goru u Budvi letuju krimosi,starlete i pevaljke,normani ne idu

Istina

pre 5 godina

...obojica će biti eliminisana od strane zapada u bliskoj budućnosti...

Marko

pre 5 godina

Sve što nije srpsko je jad i bijeda, toliko ste cijelom svijetu antipatični. Zašto se petljate u CG, to nije vaše to je nezavisna država, zašto se petljate u R. Kosovo, ta je država davno nezavisna, što ste slijepi pored zdravih očiju. Vi bi htijeli biti 'regionalna' sila, jeste vi regionalna bijeda, žalost i sirotinja.

Giša

pre 5 godina

A buraz mu se slobodno šeta Beogradom neka je vas stid.Milo radi pa radi a vi ništa samo nijemo gledate.Đeste patriote ove zamlje lako je uz Cecu Garu i druge turbine kao i uz flašu allohola glumiti srbe.Takvi ste i kad zagrmi kud koji.

Goran

pre 5 godina

A kako su to Srpski "junaci" branili srpsku nejač od NATO agresije? Ubijajući i proterujći Albansku nejač po Kosovu?

Jovo

pre 5 godina

Svi koji su počinili neko krivično djelo treba da budu uhapšeni kada se zateknu na našoj teritoriji. Pa bili to Srbi, Albanci, Japanci ili Novozelanđani... Nikad više 1918! Za čast, pravo i slobodu Crne Gore!

miodrag

pre 4 godine

A gde vam je brat Aca Musliu...poserem mu se u usta ona skrbava.Ovu priliku bih iskoristio da se vama iz napredne sekte i govnima iz Informera najebem milosne majke.Padinjak vas ceka....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija