• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.04.2019

15:19

(FOTO) BOLESNE PRETNJE MAJCI DVOJE DECE KOJA SE SUPROTSTAVILA FAŠISTI OBRADOVIĆU! Nasilnici iz SzS ne ostavljaju na miru Milicu, CRTAJU JOJ METU NA ČELU!

Politika

(FOTO) BOLESNE PRETNJE MAJCI DVOJE DECE KOJA SE SUPROTSTAVILA FAŠISTI OBRADOVIĆU! Nasilnici iz SzS ne ostavljaju na miru Milicu, CRTAJU JOJ METU NA ČELU!

Podeli vest

Milica Marković, žena koja se suprotstavila fašisti Bošku Obradoviću, i nasilnicima Đilasovog i Jeremićevog saveza ispred Skupštine grada, sada strahuje za svoju bezbednost!

Milica je majka dvoje dece, koja je u četvrtak bila na svom radnom mestu, kada su nasilnici iz SzS divljački prekinuli sednicu Saveta za rodnu ravnopravnost.

Ona jedna od osamdesetak žena, koje su u tom trenutku odlučile da se suprotstave maltretiranju i vređanju Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih siledžija, a jutros je doživela neprijatno iznenađenje! 

 

(VIDEO) ĐILASOVCI PRAVE HAOS U CENTRU BEOGRADA! Fizički nasrnuli na žene zaposlene u Skupštini grada!

(VIDEO) NJIMA JE DANAS POZLILO ZBOG BOŠKOVOG NASILNOG POKUŠAJA UPADA U SKUPŠTINU GRADA! Hitna pomoć se jedva probila, dve žene prevezene u Urgentni centar

Naime, Milica je zatekla ulaz svoje zgrade u kojoj živi sa porodicom oblepljen svojom slikom sa tog događaja! 

Foto: Tanjug/privatna arhiva

Ovim sramnim činom nasilnici iz SzS su joj praktično nacrtali metu na čelu, a očigledno i poslali poruku da treba da se plaši za svoju bezbednost, ali i bezbednost svoje dece. 

Da li će neko reagovati?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Bolesno ponasanje mora da se zaustavi pod hitno.

Miki

pre 5 godina

Drzava ne sme dozvoliti ugrozavanje necije sigurnosti.

Nemanja

pre 5 godina

Ovo je bolesno i necuveno sta rade siledzije iz SZS-a. Ovo policija mora da sankcionise.

Iva

pre 5 godina

Nasilnici iz SzS koriste svaku priliku da ispolje neprihvatljivo i opasno ponašanje, ugrožavajuće za svakoga ko ne misli kao oni.

Mira

pre 5 godina

Velika sramota za opoziciju,nadam se da ce odgovarati oni koji su to i uradili!

Ivana

pre 5 godina

Da li ce neko spreciti silno nasilje kojim se sluze opozicioni pripadnici.

Kosta

pre 5 godina

Opozicija je kao rijaliti, ne znaju šta rade.

Stefan Stefan

pre 5 godina

Bolesnike hapsi I pravac laza na terapiju,a boskica salji na planinu odakle je I dosao.

Mikica

pre 5 godina

Kome trebate vi raspale botuse dovedene s koca I konopca u Beograd.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!
Fudbal

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!

Turski mediji prenose da je predsednik istanbulskog velikana, Ali Koč (57) želeo u stručni štab da dovede i Zorana Mirkovića (52), ali da je trener Ismail Kartal (62) to odbio, što je dovelo do ozbiljnih nesuglasica.

10.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija