• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2019

19:17

(FOTO) IPAK SU PI*KICE! Željko Mitrović bio u pravu! Đilas, Jeremić i Obradović nisu smeli da dođu ispred Pinka!

Politika

(FOTO) IPAK SU PI*KICE! Željko Mitrović bio u pravu! Đilas, Jeremić i Obradović nisu smeli da dođu ispred Pinka!

Podeli vest

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović bio je u pravu kada je na Tviteru pisao da lideri opozicije neće smeti da dodđu na protest ispred Pinka

Već nedelju dana traje najava Boška Obradovića putem društvenih mreža da će se danas održati protest ispred zgrade TV Pink, ali je na kraju, zajedno sa drugim liderima Saveza za Srbiju odustao.

Foto: Informer.rs/Tanjug

Điki, Jeremić i Boškić su videli kakav im je doček spremljen pa su se uprpili i pobegli glavom bez obzira.

(FOTO/VIDEO) HEJ, HEJ, ĐILASE, VRATI PARE LOPOVE! Željko Mitrović priredio OPAK DOČEK za opoziciju ispred Pinka!

 

Željko Mitrović je bio u pravu kada je govorio da se oni neće pojaviti na protestu ispred "ružičaste" televizije.

Nakon što su pobegli, Željko se oglasio na Tviteru i isprozivao ih.

- Definitivno, ove pičkice Boško, Đilas, Jeremć i Sergej, hrabri su samo kad lemaju žene i kad prete,a kad treba da malo prošetaju i protestuju ispred Pinka, onda se pretvore u “seka perse” koje ne mogu da predvode ni stado ovaca a kamoli Srbiju! Brate kakve kukavice i pičkice - napisao je Željko u jednom od tvitova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
markopetrovic

pre 5 godina

Pa samo laju ne smeju nista obicne ja*are i nista drugo

Jovan

pre 5 godina

Kako te nije sramota da lupetas, vidi kakvim se recnikom sluzi?!

Mirjana

pre 5 godina

Ne diraj lava dok spava, tako i oni ne smeju na Pink

Goran

pre 5 godina

Pokazalo se još jednom da su lideri SZS kukavice.

Alhemičar

pre 5 godina

Šta je kukavice pilaćarske nemate hrabrosti da uđete na Pink, sram vas bilo .

Milica

pre 5 godina

Ovaj lik je toliko ogavan kao i njegova televizija tako da kapiram da se povraca bilo kom ko samo prodje pored ove televizije

slađa

pre 5 godina

Željko Mitrović, vlasnik Pinka da prestane da vređa političke neistomišljenike na vulgaran način, jer tako stvara problem koji posle policija i država treba da rešavaju i štite bezbednost građana, a pre svega žena. Videli su svi pristojni ljudi kakvo je ponašanje članova SzS. a, ali to ne daje za pravo nekome ko koristi nacionalnu frekvenciju da upotrebljava rečnik koji još više raspiruje bes nasilnika u želji da se dogode incidenti. Nasilnika kojih ima na obe strane, sada već vidljivo polarizovanog političkog spektra. Medijske kuće ne smeju na ovakav način i same da ugrožavaju svoje novinare. Građani zaslužuju tolerantniju medijsku sliku.

Tijana

pre 5 godina

Hrabri nad zenama , a pred sebi ravnima beze kukavicki.

Milan

pre 5 godina

Pa kod prostitute se ne ide da bi joj rekli da je prostitutka! Zato i nisu dosli kod tebe Mitrovicu, oce sina koji je ubio devojcicu na pesackom prelazu!

deca

pre 5 godina

Nemaju oni m... za takve stvari..sve pi...ca do pi...ce...

cinjenice

pre 5 godina

Jebace ti familiju narkomansku i tebi i retardiranom Vucicevicu!

AleksMache

pre 5 godina

A gde behu ti junaci da napadnu televiziju Pink!?

Ana

pre 5 godina

Baš verujem Đilasu i Obradoviću da nisu išli do Pink televizije jer nisu hteli incidente. Zato su svu svoju nemoć i bes iskalili na saobraćanom znaku i mašinama koje naravno, ne mogu da ih poliju cisternom sa izmetom. E, moji junaci, zar od cisterne da plašite.

dule

pre 5 godina

Oni su junačine samo kada treba napadati žene, mada ih i one pobede.

voja

pre 5 godina

mitrovicu drma ti se stolica,ja nisam za ove ludake boska i ekipu ali da si ti preterao i previse dobio slobodu,ti se vise plasis da vucic ne izgubi na izbore pa si zato skoro najavljivao da ce se nesto veliko menjati u pinku

Bolesnici

pre 5 godina

Zeljko Mitrović je zlo zaovaj narod, isto kao i trenutna vlast! Vaše, nazovi, novine su tesško sr**nje kao i vaš urednik! Bolesnici podržavaju bolesnike da čine zlo svom narodu! Stići će vas Božija kazna kada se najmanje nadate! Sramite se! Vi ste pokvareni, loši i zli!

Luka

pre 5 godina

Opozicioni lideri vise ne znaju sta da rade zbog propalih protesta.

zozon

pre 5 godina

Šta se može druga od oca uhice nesrećne devojke oćekivati nego da odvratno laje. Ne vredi mu ništa, i ako ga oslobode pratiće ga to do kraja života.

anatodorovic

pre 5 godina

Ljudska glupost u opoziciji nema granice. Za razliku od tih džabalebaroša Vlada hoće da radi.

Miroslav

pre 5 godina

Hahahahahaha usrali se. Sve mislim da Jeremić je taj koji je molio da ne idu na Pink da ne bi objaivli još neki dokumentarac o njegovim malverzacijama.

GLORIJA

pre 4 godine

Zivim u S.A.D. dosta nom je Zadruge tog bezsramnog programa !! Zeljko kako te nije sramota da zaradjujes prljave, proklete pare, proklete van bile. UVODITE OLOSE, PROSTITUTKE, NARKOMANE, NASILNIKE,ROBIJASE. Oni su spremni na sve samo da dobiju pare i besplatan stan i hranu a ti ZELJO dobivas retina i prljave pare. E, ZELJO NECE TAKO MOCI.!!!! MI OVDJE U S.A.D. POKRECEMO PETICIJU PO SVIM CRKVAMA I DJAMIJAMA U SVIM DRZAVAMA DA SE PRESTANE PLACANJE PINK KANALA. TO STO TI ZELJO POKAZUJES CJELOM SVIJETU TO NISMO MI, TO NIJE SRBIJA !!!!!! Uvodite te nasilne, agresivne KULICKE ulaze, izlaze,ulaze,izlaze ,dajete im dadilje dok mama MILJANA ima seks 5 x na dan, a onda spava cjeli dan i govori " nije mi dobro". A TI ZELJO TO NAGRADJUJES . SRAMOTA !!!! MIKI isto tako ulazi, izlazi, ulazi, izlazi .Primate nasilnika i agresivca nazad dok neko ne pogine tamo. Dokle vise Zeljo,Dokle vise luda producido ???? DOKLE VISE ?????

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija