• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2019

20:05

(FOTO) SAVEZ ZA NASILNU SRBIJU! Teror Đilasovaca se nastavlja! Pristalice opozicije pretukle čoveka samo zato što podržava Vučića!

Politika

(FOTO) SAVEZ ZA NASILNU SRBIJU! Teror Đilasovaca se nastavlja! Pristalice opozicije pretukle čoveka samo zato što podržava Vučića!

Podeli vest

Na skupu ispred Vlade Srbije napadnut jedan građanin od strane Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih pristalica

Kako nezvanicno saznajemo, njega je nekoliko demonstranta pretuklo jer jer rekao "Živela Srbija, živeo Vučić".

Čovek je mirno šetao ulicom, uzviknuo da podržava Vučića, a onda mu je nekoliko pristalica opozicije prišlo i izudaralo ga.

Foto: Informer

On je pao na zemlju, a oni su nastavili da se iživljavaju nad njim.

Foto: Informer

Nasilje pristalica opozicije se ovim aktom nastavio, pa su nakon pretnji, uvreda žena, upada motornim testerama u zgradu RTS, nasilnog ponašanja prema ženama, pretnji vešanjem, reči sproveli u dela i pretukli čoveka samo zato što ne razmišlja isto kao i oni.

Foto: Informer

Đilasov Savez za Srbiju slobodno može da promeni ime u Savez za NASILNU Srbiju, pošto im je glavni politički program nasilje i nipta više od toga nemaju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Ovo je monstruozno, da ko nije za SzS odma se svrstava u neprijatelje!

Ana

pre 5 godina

Kazu mirni protesti, a tuku gradjane koji ih ne podrzavaju, ovo je vrhunac njihovog ludila i bezobrazluka

Heroji

pre 5 godina

To su ti heroji koji su junačine u čoporu da udare na jednog čoveka ... Sutra će Đilas i Obradović pred kamerama opet da tvrde kako su to mirni protesti i oni ne čine nikakvo nasilje i da ne treba verovati video zapisima i snimcima nego na njihovu časnu reč. Uh, kako bi im ja organizovao doček po sistemu "copy paste" of Francuza ...

AleksMache

pre 5 godina

Oni više ne biraju ni veme ni mesto ni žrtvu... Ovo prelazi sve granice razuma!

Zoran

pre 5 godina

Po njima normalan narod nema pravo ni na izbor ni na mišljenje.Ponašanje ravno huloganstvu.

as

pre 5 godina

Pa ovaj je veći glumac nego ona baba šta se "onesvestila" pre par dana

nekonekada

pre 5 godina

Da li ste vi, takozvani mediji, svesni da postoji snimak kako ovaj "premlaćeni" sam leže na ulicu i odbija da prihvati pomoć ljudi koji pokušavaju da ga podginu? Čak u jednom trenutku su ga podigli a on je sam pao opet, verovatno pijan....

Meki

pre 5 godina

Jao majku vam jebem, i tebi ruzni vucicevicu..covek pijan lego na ulicu a kolona ga prosla.

MaDa

pre 5 godina

Kad bude izglasan Zakon o poreklu imovine nestace " vodje " opzicije iza resetaka,zato zure da naprave neko sranje. Cekaju Vas tamo ,dugo nisu imali sex sa kurvama.

mimi

pre 5 godina

nije mi jasno zasto se vise nasilnicima tolerise ovoliko,dosta je bilo,tolerancija i tolerancija ali neide vise ni tako ,sa kojim pravom rade sve ovo

Jovo

pre 5 godina

Provokator. Dosao i legao da bi danas bio na naslovnici. Dapače,osiguranje ga okruzilo da ga netko ne bi dirnuo. Mislili su da mu nije dobro pa su zvali hitnu pomoc a ovaj glumac da mu ne treba viče. Kome prodajete te jeftine štoseve..

Smrad

pre 5 godina

Koji glumac. Bolji je i od one babe pre par dana

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija