• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.04.2019

21:02

MARKOVIĆ OSUDIO DIVLJANJE NA TRGU REPUBLIKE: Taj lopov i tajkun Ðilas mrzi Beograd!

Politika

MARKOVIĆ OSUDIO DIVLJANJE NA TRGU REPUBLIKE: Taj lopov i tajkun Ðilas mrzi Beograd!

Podeli vest

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković reagovao je večeras na uništavanje tek rekonstruisanog Trga Republike koje su, kako je rekao, "učinili huligani predvođeni Draganom Ðilasom"

- Ako se neko i pitao zašto je Ðilas zadužio i uništavao Beograd dok je bio gradonačelnik, večeras smo dobili odgovor. Taj lopov i tajkun jednostavno mrzi Beograd. Uništavati tek završene radove na Trgu Republike - istakao je Marković.

Prema njegovim rečima, lomiti kocke, rušiti zaštitne ograde i uništavati mašine mogu samo ljudi koji mrze grad, te dodaje da je Ðilas večeras nastavio uništavanje Beograda koje je započeo dok je bio gradonačelnik kada je zadužio grad za 1.2 milijarde evra.

(FOTO/VIDEO) ĐILASOVCI RAZBILI CENTAR GRADA! PA, ZAR JE OVO POLITIKA?!

- Večeras su sa Ðilasom Beograd uništavali Aleksandar Bjelić bivši gradski menadžer koji odgovara pred Specijalnim sudom za krađu od šest miliona evra zbog krađe na rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra i Branko Miljuš, bivši direktor Ðilasove i Miškovićeve firme. Vreme je da država konačno stane na put ovim nasilnicima - zaključio je Markovć.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovica

pre 5 godina

Lideri SZS su zaslužili da posle ovoga budu u apsu.

Nk

pre 5 godina

Divljanje i huliganstvo od strane opozicije je za svaku osudu

mimi

pre 5 godina

ma djilasu nije nista vazno osim da sedne u fotelju to mu je najvaznije i covek ne bira sredstva,ne ynam da li bi on dozvoljavao ovo sve sto radi da je on ne daj boze na vlasti?

Sinjorita

pre 5 godina

Đilas mrzi i Beograd, i Srbiju i njen narod!

Ivona

pre 5 godina

Đilas i njemu slični protestuju jer ne mogu više da pljačkaju ovaj narod! To je samo njihova lična stvar!!!

Mira

pre 5 godina

Lako je njima da unistavaju Srbiju jer imaju jos najmanje jednu rezervnu drzavu,nama je nasa zemlja sve i zato ne smemo vise dozvoliti da se ponove vecerasnji neredi.

Marija

pre 5 godina

Djilas sada je stvarno pokazao da mrzi Beograd jer ovo sto rade je unisavanje Beograda a onaj ko voli Beograd on ga gradi i pravi a Djilas je prezaduzio grad a sada ga definitivno hoce i zaroriti.

Nebojsa

pre 5 godina

Tajkun Djilas samo pare voli, ostalo sve mrzi

steva

pre 5 godina

Ovi su najbolji dokaz da nije lako ni budala biti.

milan306

pre 5 godina

UVEK SU MISLILI SAMO NA SEBE I SVOJ DŽEP..MRZELI SU BEOGRAD

dragan

pre 5 godina

Svakako da ne sme ovo da ostane diljastvo ne kaznjeno. Samo ne kaznjavati narod vec te koji su ih nahuskali i doveli da divljastvo ucine

Danilovic Goran

pre 5 godina

Samo bih se , ovom prilikom , zahvalio SNS i njegovom predsedniku AV -u sto vise , moja porodica i ja , ne zivimo u toj ludnici od zemlje . Deci se ni ne dolazi kuci , na raspustima ... Ovde nam je prelepo , sto dalje od svih vas !!! Pozdrav iz predivne Nemacke !!! ;)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija