• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2019

12:42

(VIDEO) ZASTANITE MALO DA NAS SNIME NOVINARI, AL' DA NE IZGLEDA DA SMO DOŠLI DA SE SLIKAMO! Ljudska beda i nemoral lidera Saveza za Srbiju!

Politika

(VIDEO) ZASTANITE MALO DA NAS SNIME NOVINARI, AL' DA NE IZGLEDA DA SMO DOŠLI DA SE SLIKAMO! Ljudska beda i nemoral lidera Saveza za Srbiju!

Podeli vest

Lideri Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Borko Stefanović juče su još jednom zloupotrebili tragičnu smrt Olivera Ivanovića u marketinške svrhe. Dok su juče šetali ka zgradi televizije Pink, noseći venac i sliku pokojnog Ivanovića, Obradović im je sve vreme sugerisao da uspore kako bi ih novinari "slikali", ali da vode računa da to ne izgleda kao da su došli da se fotografišu...

 

- Zastanite, zastanite da nas snime... Vidite da su nas tek sad provalili... Zastanite, ali da ne izgleda kao da se slikamo - ponavljao je Obradović svojim pajtašima Đilasu, Jeremiću i Stefanoviću koji su "ožalošćeni" nosili venac i sliku Olivera Ivanovića.

Uostalom, snimak sve govori:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
star

pre 5 godina

Sve se dobro vidi da lideri opozicije sa ovim činom žele sebi da podignu rejting kog građana Srbije, ali su veoma brzo provaljeni da njima uopšte nije stalo do Olivera Ivanovića, već da njegovu smrt iskoriste u političke svrhe.

mihajlo

pre 5 godina

Kako je sad opozicija mnogo pažljiva, dok je trajao Ivanovićev sudski spor u Prištini , dok je još bio živ, niko iz opozicije nije mario za njega, sada oni pružaju veliku podršku , da se pronađe izvršilac ubitstva, od ove opozicije srvarno nemate ništa normalno da čujete , a još gore ni da učine neku normalnu stvar!!!

AleksMache

pre 5 godina

E bedo. Hajde da se rugate na taj način nekome ko bi se na ovo vaše ponašanje nasmejao nego nažalost, to činite porodici koja žali za svojim voljenim!

Ozren

pre 5 godina

Čitavu opoziciju treba stvarno da bude sramota

Borko

pre 5 godina

Nose sliku pokojnika kako bi se pokazali kao savesni gradjani a ustvari ih nije briga nizasta vec samo da se vrate na vlasti i kraju dalje.

Sanja

pre 5 godina

Jao, kako su jadni da jadniji ne mogu biti! Ali, moraju odraditi posao za koji su plaćeni.

Klovnovi

pre 5 godina

Ovo je da se čovek bukvalno valja od smeha, da Boško Obradović bukvalno diktira Đilasu i Jeremiću šta da rade a oni kao poslušne pudlice slepo slušaju. Janko Veselinović jadan se polomi da nekako stane u prvi red sa njima da i njega slikaju ... Mitrović ih je sve zakopao u zemlju i napravio od svih njih obične klovnove koji su danima pretili i busali se u grudi a onda kao posrani pobegli glavom bez obzira. Mora da im je neko dojavio da je Mitrović iza zgrade parkirao kamione za iznošenje fekalija i da ih čeka tuširanje samo ako pokušaju nešto. Ovo nema ni u jednom cirkusu na svetu i to još za džabaka ...

caca

pre 5 godina

Opozicija nema ni srama ni stida!!!Brukaju se gde stignu i kako stignu!!!

Biljana

pre 5 godina

Ovo je dokaz da Djilasovcima nista nije sveto. Ivanovica ni mrtvog ne ostavljaju na miru.

allexa

pre 5 godina

Mora da se iskoristi svaki marketing dal bio pozitivan ili negativan. Dno dna

Milica

pre 5 godina

Jad i beda opozicije! Koriste mrtvog coveka za za licne interese.

Marcco

pre 5 godina

Ako neko želi da vidi kako izgledaju 750 miliona evra i dva tupana, ove šanse!

Jovanka

pre 5 godina

Sram ih bilo. Koriste covekovu smrt da se reklamiraju. Pa ovo je dno dna.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija