• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.04.2019

16:48

OBRADOVIĆ: Vučić politički džin, gde ste vi u priči...?!

Politika

OBRADOVIĆ: Vučić politički džin, gde ste vi u priči...?!

Podeli vest

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je danas da Narodna stranka ne izlazi na lokalne izbore, jer nema infrastrukturu po Srbiji i da ta partija mora da ispuni takve preduslove ako želi da “ide na političkog džina, kakav je Aleksandar Vučić i SNS”

Ona je to rekla na Prvoj televiziji, a gost u istoj emisiji, potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović uzvratio je pitanjem “šta je taj džin uradio za sedam godina”.

Obradović i Jovanović su na TV Prva razgovarali o poslednjim dešavanjima u Beogradu i radovima koji se odvijaju u prestonici.

Jovanović je naveo da se, kao odbornik u beogradskom parlamentu, zalaže da se ne uništava Kalemegdan, a da se o rekonstrukciji i zatvaranju centra za saobraćaj organizuje referendum, na kojem bi se građani izjasnili da li to žele ili ne.

- Zato smo simbolično uzeli zaštitne ograde, jer se radi bez konsultacije sa građanima - rekao je Jovanović.

Na pitanje novinara, da li je neko protiv njega podneo prekršajnu prijavu zbog uklanjanja ograde i znakova, Jovanović je rekao da, koliko on zna, nije.

Marija Obradović je, upitana da li je ona za referendum, navela da postoje gradski izbori, na kojima se izloži plan i program, za koji građani glasaju, a na osnovu kojih se, zatim, raspodeljuju odbornički mandati.

- Postoje procedure. Da li ste rekli u Skupštini grada šta vam se ne sviđa..? Građani slušaju i vas i kažu - dobro, glasaću, divan je Jovanović, Ðilas, Jeremić, Obradović - rekla je ona.

Kako je rekla, u SzS se služe manipulacijom što, kaže, "čitaju" birači, i što, prema njenom sudu, pokazuju i rejtinzi.

- Pričate da ste nezadovoljni i da to nije u redu, da se građani s vama slažu, ali to se ne vidi u vašem rejtingu. A, rejting je važno da čitate, jer on govori koliko su dobri vaši potezi - rekla je Obradović.

Ona je istakla da poslednje istraživanje “Stratedžik marketinga”, koje je, kaže, objavljeno danas, a urađeno pre tri dana - pokazuje da SNS podržava 53,9 odsto, a Savez za Srbiju 9,8 odsto.

- To je snažan pad u odnosu na ranije, jer je očigledno da građani čitaju nasilje SzS kao nešto sto je neprihvatljivo - rekla je Obradović.

Dodala je da u SzS govore o Kalemegdanu i nekim, uslovno rečeno, sitnicama za život građana cele zemlje.

- Znate šta je ekonomija, nova radna mesta, fabrike, republički budžet kao osnov od koga se krecge… Gde ste vi u celoj priči, ja ništa od toga ne čujem - rekla je Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 5 godina

Vucic politicki dzin u ovom trenutku nema politicara koji bi mogao da ugrozi njegovu poziciju.

Duda

pre 5 godina

Kako ga nije sramota da tako prica?! Ova vlast je podigla nasu zemlju iz pepela, rezultati su tu a oni mogu da pricaju sta hoce!

Lazni Bot

pre 5 godina

Jeste dzin kad kaze da nam je plata 500 € samo meni stigne od patuljka 250 €

Jovica

pre 5 godina

Ðilas, Jeremić, Obradović i Borko nisu ni za mali nokat Vučiću.

Mija

pre 5 godina

Predsednik Srbije,Aleksandar Vucic radi svoj posao odgovorno,i trudi se da gradjani zive bolje.Niko nije kriv opoziciji,sto nosu znali da postuju gradjane,i sto su pohlepni.Gradjani Srbije ne vole pohlepne ljude,tako da nije cudo,sto pripadnici prosle vlasti nemaju podrsku gradjana.

nikola

pre 5 godina

Referendum za rekonstrukciju ulica.Pa valjda se zna gde se donosi i usvaja program izgradnje.Ovaj prolupao.Ne zna sta ce od besa i jada.

gagi

pre 5 godina

Narodna stranka je minorna u odnosu na vladajuću političku partiju. To potvrđuje, između ostalog, broj narodnih poslanika, brojnost članstva i istraživanja javnog mnenja o budućim izbornim rezultatima.

milan306

pre 5 godina

APSOLUTNA PODRŠKA VUČIĆU I NJEGOVOJ POLITICI

srdjan

pre 5 godina

moram da priznam iako nisam ljubitelj SNS je najorganizovanija stranka sa puno discipline i rada u svom glasackom telu.Tako da ostali ne mogu ni vodu da im nose jos dugo,dugo..i rade i to narod vidi

ana

pre 5 godina

Prosto je neverovatno da iko u ovoj drzavi,a i sire,vidi boljeg od sadasnjeg predsednika,Ja ne vidim,ali stvarno

Iriska

pre 5 godina

Na osnovu svega prikazanog na protestima, nimalo ne čudi što im je rejting takav kakav je, jer ko može da glasa za rušenje, naspram rada i građenja.

Igor

pre 5 godina

Dela govore više od reči,narod svojom sve većom podrškom pokazuje ko je džin a ko patuljak!

Luka

pre 5 godina

Narod nikada nece podrzati Savez za Nasilje. Necemo agresiju!

Ana

pre 5 godina

Vucicu ti opozicioni lidercici mogu samo da pljunu pod prozor!!

Mita

pre 5 godina

Opozicija svojim nasiljem, batinanjem i divljanjem nikad ne moze da pobedi coveka koji za sve vreme vlasti radi jedino za dobrobit Srbije i svih njenih gradjana.

Milos

pre 5 godina

Последње истраживање подршке грађана у Србији све говори!

Mima

pre 5 godina

Opozicija ni u jednom segmentu ne može da parira predsedniku, građani znaju koga podržavaju.

Jovana

pre 5 godina

Politika predsednika Vučića je jaka i odgovorna!

Slava

pre 5 godina

Opozicija i divlja jer je svesna da ih narod ne voli i da bi ih Vucic oduvao na izborima!

mimi

pre 5 godina

ma nemoze da se uporedjuje vucic i ostala banda sa njime molim vas,banda je banda i to je dokazala kakvi su i koliko vrede,a vucic se vidi koliko vredi to dokazuje svaki dan

Iki

pre 5 godina

Председник зна се где је,увек на задатку, а јајаре су у кокошињцу!

Miki

pre 5 godina

Koliko je Vučić veliki toliko su ovi mali i bedni i iz očaja ruše sve što Vučić podigne!

Goran

pre 5 godina

Opozicija misli da se izbori dobijaju na ulici, uz pretnje, naslje... Sutra da budu izbori ne bi presli ni cenzus, to govori dovoljno koliki podrsku gradjana imaju.

Alisa

pre 5 godina

Politički džin,zato što svaku situaciju pokušava mirnim i staloženim tonom da reši, veličina čoveka se ogleda i u sposobnosti i načinu ponašanja u neočekivanm situacijama

felipefeldin

pre 5 godina

Vucic je velicina za ovo protestante..Ovo je cirkus oni sto rade..

sanela

pre 5 godina

A da promenite politiku? Umesto razbijanja, nasilnickog ponasanja, vesala, posvetite se narodu ... Mozda ce na proteste doci par ljudi vise nego sad... Da su gradjani verovali u vas ne biste sad bili opozicija vec vlast!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija