• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.04.2019

12:34

(VIDEO) NEVIĐEN SKANDAL NA TV PRVA! Jovana i Srđan cenzurišu naslovnu stranu Informera!

Politika

(VIDEO) NEVIĐEN SKANDAL NA TV PRVA! Jovana i Srđan cenzurišu naslovnu stranu Informera!

Podeli vest

Voditelji jutarnjeg programa na televiziji Prva, Srđan Predojević i Jovana Joksimović odlučili su jutros da uvedu cenzuru u Srbiji pa su u prelistavanju štampe zamaglili glavnu najavu na naslovnoj strani Informera, pokušavajući da sakriju totalni debakl emisije "Utisak nedelje" Olje Bećković na TV Nova S


Jovani i Srđanu, koji očigledno ne mogu da prežale što tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak nisu kupili TV Prva, zasmetala je glavna najava na naslovnoj strani današnjeg Informera: "VERICA RAZBILA OLJU", odnosno tekst o katastrofalnom rejtingu emisije "Utisak nedelje" Olje Bećković koju je pratilo samo 338.326 gledalaca, odnosno činjenica da je tok šou "Hit tvit" Verice Bradić koji je u istom terminu emitovan na TV Pink, gledalo čak 1.324.930 ljudi.

Nema sumnje da su Josimovićeva i Predojević dobili zadatak da sakriju debakl dugo i spektakularno najavljivanog povratka "Utiska nedelje" i Olje Bećković na TV ekrane.

Foto: Informer

Ovo je naslovna strana Informera koju su cenzurisali na TV Prva

Poraz premijernog "utiska nedelje" u kome su gostovali  lider Dveri Boško Obradović, analitičar Cvijetin Milivojević i novinar Boško Jakšić dodatno pojačava činjenica da je ukupna publika koja je mogla da gleda ovu emisiju 2,4 miliona ljudi (toliko ima korisnika kablovskih mreža na kojima se emituje TV Nova S)!

To znači da je Olju Bećković i njene goste gledao tek svaki osmi gledalac. Stručnjaci za medije kažu da je za ozbiljan projekat na kablovskoj televiziji veliki neuspeh svaka gledanost ispod 600.000 ljudi.

Foto: printscreen

(VIDEO) UHVAĆENA U LAŽI! Voditeljka TV Prva Jovana Joksimović pokušala pred Vučićem da sakrije šta je pričala o Đilasu i Šolaku - A EVO I DOKAZA!

Nema drugog racionalnog objašanjenja da sadržaj naslovne strane Informera tokom prelistavanja štampe bude jedino zamagljen, osim da su Joksimovićevoj i Predojeviću prave gazde dvojica tajkuna koji su tako žestoko pokušavali da se domognu vlasništva nad TV Prva i O2.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica

pre 5 godina

Umisljaju da su jako bitni !!! Dozvoljavaju sebi previse slobode !!!

mišel

pre 5 godina

Već sam juče napisao da iznosite neistine o broju gledalaca Utiska nedelje, koji j po svim relevantnim merenjima, bila znatno gledanija od emisije koju je od Olje kopirao Mitrović.

nina

pre 5 godina

eto da nema tebe ne bi znali istinu ali je pitanje da li je ta tvoja istina istinita ili se praviš velikim znalcem????!!!

mišel

pre 5 godina

Nina, ja ne merim gledanost emisije, ali čitam ko to meri, a da pri tom rezultate merenja ne uvećava, tj. ne smanjuje.

Kalimero

pre 5 godina

Samo ih neka, daće oni jeftinije ... Očigledno još uvek i oni od tih koji veruju da će Đilas ponovo da se dočepa vlasti. Sutra će i oni kao Trifunović, Lečić i mnogi drugi da kukaju da niko neće da ih zaposli.

Senovic

pre 5 godina

Како се зваше ово одело .

Sonja

pre 5 godina

Apoliticna sam, ali vec duze vreme ne pratim program koji vode Jovana i Srdjan iz razloga sto o sebi imaju uzasno veliko misljenje u odnosu na druge novinare. Ne znam koji je razlog, ali svojim ponasanjem iritiraju. Ako cemo posteno, Mitrovic ih je i napravio ovim sto jesu!

Zoka

pre 5 godina

Oni su voditelji, ali se ne ponasaju tako! Strasna nekultura i nepostovanje, posebno kod Jovane, kad je u razgovoru sa gostima. Nipodastavanje kao da je ona sveznalica, vodi glavnu rec, pa zasto su joj trebali gosti. Danas npr. neposovanje prema jednom Fili koji je ne srbski vec svetski priznat, ona je i od njega bila" pametnija " i nije mu dozvolila da iskaze svoje misljenje. STRASNO!!!

Milutin

pre 5 godina

Srđan i Jovana misle svojom glavom i to je ok. Ne žele da favorizuju nikoga.

SM

pre 5 godina

Gledaoci raznih Farmi i Zadruga, ne znaju za nista drugo osim za Pink.Tako da to,ako je uopste i tacno,Olju ne treba da pogadja.Utisak nedelje je nesto sto ne treba svako ni da gleda,jer ni nije za svakoga.Niko Olju ne moze da porazi,jednostavno,ona je neprikosnovena.

Kaja

pre 5 godina

Suludo je komentar udati vesti iz Informers, đubre na deponiju treba baciti..

Doca

pre 5 godina

Vidim pismenost "jer ni nije za svakoga". Bravo.

Natasa jovic

pre 5 godina

Zasto stalno osudjujete ove novinare...mozda zato sto drugacije misle...mozda sto vise znaju od nas koji to gledamo...molim vas meni se bas svidja kako je Jovana obucena...prelepa je...

Ivan

pre 5 godina

Koje skole je zavrsila Jovana? Strucna sprema???

Biolog

pre 5 godina

Informer je sramota za novinarstvo! Doći će vreme kada ćete odgovarati za lažne vesti i širenje mržnje, a ozbiljni novinari bi trebalo potpuno da vas ignorišu. Ne da vam treba cenzurisati naslovne strane, ne treba vam ni ime pomenuti!

007

pre 5 godina

Nije uporedivo, tv sa i bez nacionalne frekvencije

Marija

pre 5 godina

Evo da nešto i naučite vi "pismeni" novinari. Pored slovne greške Josimovićeva, treba da znate da se udata žena sa prezimenom muža u nominativu kaže Joksimovićka a kada neudata devojka nosi prezime oca tj.devojačko prezime onda je ona Joksimovićeva. Po vašem pisanju izgleda da joj je Željko otac. Naučite pravopis!

Marija

pre 5 godina

Poštovana redakcijo, Obzirom da se novinari smatraju za pismene, skrenula bih vam pažnju na katastrofalno lektorisane tekstove koje prezentujete na svom portalu! Tekstovi vam imaju gomilu pravopisnih i slovnih grešaka, što je čisto nepoštovanje publike kojoj su isti namenjeni. Da bi se borili protiv nekulture, površnosti i nepismenosti, na vama je velika odgovornost kao "novinara" te vam skrećem pažnju da se malo više potrudite i ne puštate nelektorisane textove! Bilo bi korisno za sve. Takođe mail adresa koju ste naveli a na koju mogu da vem se pošalju komentari i sugestije je nevažeća! Sram vas bilo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija