• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

10.04.2019

16:43

PINK I ŽELJKO MITROVIĆ: Neprijatno smo iznenađeni policijskom zabranom našeg skupa koji promoviše ljubav i toleranciju!

Politika

PINK I ŽELJKO MITROVIĆ: Neprijatno smo iznenađeni policijskom zabranom našeg skupa koji promoviše ljubav i toleranciju!

Podeli vest

Televizija Pink i njen vlasnik Željko Mitrović, neprijatno su iznenađeni policijskom zabranom skupa "Stop violence, just love"

 

Ovim činom policija je zabranila skup koji promoviše ljubav, toleranciju, zabavu i dobru muziku. Podsećamo da policija nije sprečila, niti zabranila nasilne skupove Saveza za Srbiju sa kojih se upadalo u RTS, uništavala javna imovina i nosila vešala i testere kao simboli odmazde nad neistomišljenicama.

POLICIJA ZABRANILA TURNEJU DJ ŽEX-a! Željko Mitrović u subotu neće moći da održi skup "Stop violence, just love"!

Moramo da se zapitamo koga štiti policija, građane od nasilnika iz Saveza za Srbiju ili pripadnike Saveza za Srbiju od tolerancije, ljubavi i muzike. U svakom slučaju, za razliku od Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Vuka Jeremića i ostalih TV Pink će poštovati propise ove države i odluke nadležnih organa i ostati dosledna u promociji tolerancije, ljubavi i dobre muzike.

Pozivamo i nadležne organe da podrže našu inicijativu kao i da poštujući propise onemoguće održavanje neprijavljenih i nedozvoljenih skupova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gaša

pre 5 godina

Slabo gledam Pink TV ,osim cenralnih vesti , ali sam ipak iznenadjen ovom zabranom ...Zaista nije fer !!!

Časlav

pre 5 godina

Ova vlast dozvoljava nasilnicima i huliganima da ruše, prete i šire mržnju a Željku zabranjuju da širi ljubav i toleranciju. Ja to ne umem da shvatim ili ovde nešto debelo ne valja.

Saradžogla

pre 5 godina

Zabranjenoooo!To mu dođe POČETAK KRAJA! ... Da se ja pitam očas bi zabranio rijaliti na PINKU!Kantastrofa,užas,nemoral,kretenizam ...

Vasko

pre 5 godina

Dragi gradjani, sve ce ovo jednog dana proci i izgledace kao ruzan san. Samo malo strpljenja.

milovan

pre 5 godina

Ako nedaju kada se prijavi skup,onda nemoj prijaviti i eto. U Srbiji najbolje prolaze oni koji krse zakon.A ako ih i uhapse.Onda ih predsednik pomiluje. Nema nam spasa.

Vitez Kojo

pre 5 godina

Ovaj se prisljamci svakoj vlasti koja dodje i po tome se moze videti koji je to karakter.Dali ce mu i ovog puta uspeti ne mogu sa sigurnoscu da kazem.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija