• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2019

21:35

POKRET SOCIJALISTA: Šta god da su Srbi sa KiM odlučili SzS bi bio protiv

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Šta god da su Srbi sa KiM odlučili SzS bi bio protiv

Podeli vest

Pokret socijalista u današnjem saopštenju kritikuje Saveza za Srbiju zbog toga što je napao odluku Srpske liste da ne prepuste sever Kosova Albancima.

Kako PS navodi u saopštenju dostavljenom medijima, SzS bi bio protiv svake odluke o izborima na severu KiM donese Srpska lista. 

"Kao što je predsednik Vučić i najavio, Savez za Srbiju je ćutao i čekao šta će Srbi sa Kosova i Metohije da odluče, samo da bi mogli da budu protiv njihove odluke", navodi u saopštenju PS i dodaje da su Jeremić, Đilas i Obradović, "bez ideja i bez osećanja za Srbe na Kosovu i Metohiji i za njihove potrebe", napali odluku Srpske liste da ne prepusti Albancima sever Kosmeta. 

"Savez za Srbiju ne voli izbore, nigde i nikada, a posebno ako na njima glasaju Srbi, jer tamo gde odlučuju Srbi nema mesta za Obradovića, Ðilasa ili Jeremića", zaključuje PS u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Vučić nije nikakav državnik, ako on čeka šta će opozicija da kaže povodom izbora na KiM. Srpska lista je pogrešila i to je nešto što se ne prašta. Samo da ih pitam koje države je predsednik Hašim Tači. Čemu dijalozi i borba Srbije u međunarodnim institucijama. Vučić vas je nasukao maltene u dan početka borbi na Košarama. PS ne treba više da drži leđa Vučiću. Vodite svoju politiku.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija