• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.04.2019

11:25

VUČIĆ ČESTITAO NETANJAHUU pobedu na izborima

Politika

VUČIĆ ČESTITAO NETANJAHUU pobedu na izborima

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas premijeru Izraelu Benjaminu Netanjahuu pobedu na parlamentarnim izborima

- Primite moje čestitke povodom pobede na parlamentarnim izborima, kao i najbolje želje za uspeh u daljem radu u korist napretka Države Izrael - naveo je Vučić.

On je izrazio želju za nastavak saradnje Srbije i Izraela, kako bi dve zemlje, kao iskreni prijatelji i pouzdani partneri, na osnovu dobrih političkih odnosa jačali ekonomske veze i saradnju u svim drugim oblastima.

- Dozvolite mi da i ovom prilikom izrazim zahvalnost Državi Izrael na principijelnom stavu da poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Republike Srbije. Naši narodi su, kroz istoriju, delili istu sudbinu i verujem da će, u godinama pred nama, viševekovno prijateljstvo, kojim se ponosimo, postati još snažnije - istakao je predsednik Srbije.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caca

pre 5 godina

Cestitamo pobedu,i nadamo se uspesnoj i dobroj saradnji!!!

Nikola

pre 5 godina

Izrael zaslužuje poštovanje Srbije jer nije piznao Kosovo.

mario

pre 5 godina

Naravno čestitke, nastavljamo dalje sradnju i prijateljstvo.

mira

pre 5 godina

Drzava Srbija je ostvarila jako dobre odnose, kontakte sa mnogim zvanicnicima u svetu od kako Vucic vodi ovu zemlju. Mislim da nam to sve govori, da smo cenjeni, postovani i da svakako idemo napred. Bravo

Vlaki

pre 5 godina

Cestitke na pobedi!. Nadam se nastavku saradnje Srbije i Izraela !

Marija

pre 5 godina

Netanjahuu po peti put dobija izbore sto znaci da dobro vodi drzavu i sa takvima treba saradjivati i imati dobre odnose.

Misko

pre 5 godina

Jako je lepo pohvaliti neciji uspeh i cestitati mu na tome. Zasluzeno.

Nina

pre 5 godina

Pridruzujumo se cestitkama na pobedi,i nadamo se dobroj i uspesnoj saradnji!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17