• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

12.04.2019

11:21

(VIDEO) ŠEŠELJ RAZMONTIRAO LIDERE SzS: Njih ujedinjuju jedino mržnja prema Vučiću i STRANI FAKTOR OD KOGA DOBIJAJU NAREĐENJA!

Politika

(VIDEO) ŠEŠELJ RAZMONTIRAO LIDERE SzS: Njih ujedinjuju jedino mržnja prema Vučiću i STRANI FAKTOR OD KOGA DOBIJAJU NAREĐENJA!

Podeli vest

Lderi Saveza za Srbiju međusobno su suprotstavljeni, nemaju jedinstvo i okupljaju se jedino oko mržnje prema predsedniku Vučiću i stranog faktora koji im izdaje naređenja, kaže predsednik SRS Vojislav Šešelj

- Ne bi oni ni ostali zajedno da nema stranog faktora koji ima za cilj da se oslabi pregovaračka pozicija Srbije u ovoj fazi rešavanja kosovskog problema - kaže Šešelj i dodaje da nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron pritiskaju Vučića da nastavi dijalog, iako prethodno takse nisu ukinute. Ako bi nastavio razgovor, kaže, srozao bi svoju poziciju.

Ističe da se Savez za Srbiju iznutra često polarizuje i da nema jedinstva.

- Zaleteli su se sa pričom o štrajku glađu, i prvo su sva trojica htela da štrajkuju, i Đilas i Jeremić i Obradović. Prvo je otpao Jeremić kojem su navodno lekari zabranili da štrajkuje glađu. On se uplašio, jer je to vrlo opasna stvar! Onda se uplašio i Đilas, pa je sada došlo do toga da će štrajkovati samo Obradović. Nisam siguran da ima karakternu čvrstoću, ali ima taj fanatizam jer je ljotićevac – kaže Šešelj za Pink.

Ističe da, onaj ko nije spreman da umre, ne treba da ide u štrajk glađu, budući da je ovaj vid štrajka zapravo pretnja smrću “natenane”.

Foto: Printscreen TV Pink

- Tri puta sam štrajkovao glađu i najbolje znam koliko je to opasno. Kada se štrajkuje, traži se ispunjenje zahteva, a ova trojica nemaju nikakav zahtev! - kaže Šešelj. Podseća i da Branislav Lečić i Sergej Trifunović žele da na sceni proklamuju štrajk glađu.

Kaže da planiraju da podignu atmosferu ugroženosti i zabrinutosti za živote onih koji štrajku.

- Biće neverovatna sprdnja taj štrajk glađu. Zatim će sprečavati odvijanje saobraćaja na raskrsnicama, dokle god im režim to bude dozvoljavao. Oni imaju sve više nečeg psihopatskog - kaže Šešelj.

Đilas, kaže, ima neprirodan izgled lica, kao da mu je neprijatno. Obradović se našao u centru pažnje i oseća se kao ozbiljniji faktor u očima stranaca koji vuku konce, ocenjuje lider radikala.

- Oni su za “potrebi pa baci”, oni su kao toalet papir. Imamo reciklirane političare, ljude koji su bili drugi, treći, četvrti, pomoćni ešalon. Sa njima se žele postići ograničeni ciljevi, a glavni će doći na realizaciju kasnije - kaže Šešelj.

Dodaje da su lideri opozicije verbalno ekstremni, ali i da je ovakav vid nasilja preteći i obespokojavajući. 

- Nemaju kritičnu masu i prerano im je da je stvore jer nemaju ciljeve - kaže Šešelj. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Propali političar koji ni u svom selu se nije kvalifikovao.Na sledećim republičkim izborima Šešelj ,,zatvara radnju,,!Bankrot!Jedini čovek koji je robijao više no što treba!Da je imao iole ,,doktorske pameti,, bio bi u Hagu bar tri do četiri godine a on beše dvanaest? Sve je činio da tamo što duže ostane.Nikakav suprug,otac i domaćin.Doktorirao na temi o fašizmu?Uzeo materijal iz knjiga za osnovce.

nenad

pre 5 godina

Saradžogla, Šešelj kakav god da je , barem ima muda pa javno kaže sve sto misli, a ne kao ti iz fotelje i to još pod nekim da Bog sačuva pseudonimom

jovan

pre 5 godina

Voju za premijera,da se uredi drzava i razjure strani placenici i domaci izdajnici!

Vns

pre 5 godina

Najveći među nama ga izdao a ovaj ga brani...nešto mi je čudna cela priča...

Joooooj zlooooo

pre 5 godina

Nakazna lutajuća supozitorija dr V . Šešelj! Kako vojvoda postane rava ???? Očigledno brže, jače i bolje!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija