• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Faktor plus

12.04.2019

11:32

ISTRAŽIVANJE AGENCIJE FAKTOR PLUS! VUČIĆ UBEDLJIV - na vanrednim izborima za SNS 54,8 odsto glasova, SzS u padu, iznad cenzusa još samo SPS i PSG!

Politika

ISTRAŽIVANJE AGENCIJE FAKTOR PLUS! VUČIĆ UBEDLJIV - na vanrednim izborima za SNS 54,8 odsto glasova, SzS u padu, iznad cenzusa još samo SPS i PSG!

Podeli vest

Kada bi se vanredni parlamentarni izbori održali u nedelju, Srpska napredna stranka osvojila bi 54,8 odsto glasova, a samo još tri liste prešle bi cenzus, pokazuje najnovije istraživanje agencije "Faktor plus"

U odnosu na istraživanje koje je ista agencija radila pre mesec dana, rejting SNS se nije znatnije promenio - naprednjaci i dalje imaju natpolovičnu većinu, dok se Savez za Srbiju srozao na samo 11,8 odsto. Socijalisti bi dobili 10,1 odsto, PSG bi dobacio do 5,1, dok su svi ostali daleko ispod granice od pet odsto. 

Istraživanje je pokazalo da bi radikali osvojili 3,1 odsto, PUPS 3,5 odsto, SPAS Aleksandra Šapića 3,2 odsto, SNP 2,3 odsto, DSS 2,9 odsto glasova...


Kad je reč o izlaznosti, kada bi se izbpori održali u nedelju, na njih bi izašlo 47% građana,  29% je odgovorilo da ne bi, dok je neopreljenih 24%.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 5 godina

U ovakvo pisanje ne veruju ni stariji osnovci ... Da spomenem ... Na beogradskim izborima od 1,6 miliona glasača mi iz SNS smo jedva dobili 366 hiljada glasova što nije ni četvrtina? Mi članovi koji nismo TAKOJEVIĆI tebali smo da tražimo odgovornost Glavnog odbora SNS na čelu sa Predsednikom stranke!Očekivalo se najmanje 800 hiljada ali ... E,pa,ne mož' da obećaš jedno a ono bude suprotno?TEŠKE ODLUKE?Ne,to su POGREŠNE odluke! ... Vučićeviću,sinko,ne teraj mi inat već ovo da objaviš?

Nenad

pre 5 godina

Predji kod Boskica.Putuj igumane i ne misli na manastir.Sto se tice Beograda to je grad burzuja i ovaj rezultat samim tim je odlican.

Davor

pre 5 godina

Hahahaha.imate od 30 do 60 autobusa plus isto toliko penzionera i to vam je to.da naravno dileri lopovi ubice sve ukupno daj boze 20 posto.gotovi ste.zabela vas ceka

Ljubo

pre 5 godina

E Vucicu ,jadna Srbija i sa tobom ,nista ti uradio nisi ,i ti Jugosloven kao i milioni i dan danas u Srbiji . Nema buducnosti sa starom ideologijom . Vama u Srbiji i dalje Hrvati ustase i komunjare vode politiku ,kulturu ,istoriju ,pa i vojska mi je sumnjiva .O televizijama da ne pricam . I mi pricamo o omladini i moralu .

Jeremija

pre 5 godina

Ma kako da ne! Prvorodjeni umislio da je narod glupava stoka! Koliko plaća te genijalce u kojekavim agencijama da zaglupljuju narod?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija