• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2019

17:54

GENIJALNI PLAN ĐILASOVACA! Raširiće šatore, blokirati ulice, zapišavati parkove!

Politika

GENIJALNI PLAN ĐILASOVACA! Raširiće šatore, blokirati ulice, zapišavati parkove!

Podeli vest

Đilas i njegova ekipa odustali su od svog plana da štrajkuju glađu i nasilno upadnu u institucije, pošto ih je Aleksandar Vučić provalio i sprečio u njihovim namerama, pa su smislili novu, potpuno "genijalnu" taktiku za sutrašnje proteste u Beogradu

Kako saznajemo od izvora iz vrha SzS, oni će sutra blokirati raskrsnice u glavnom gradu, a u beogradskim parkovima će postaviti šatore, s namerom da tu ostanu dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. S obzirom na to da će šatore razapeti na javnim zelenim površinama, nema sumnje da će ovih dana gradski parkovi biti debelo zapišani.

ĐILASOVCI SPREMAJU VELIKO ZLO! Novinar Rade Radovanović poručio pristalicama SzS: 13. aprila u Beogradu MORAMO BITI SPREMNI NA SVE I SVAŠTA!

A kad smo već kod opozicionih zahteva, i oni su više nego genijalni. Naime, kako saznajemo od našeg izvora iz vrha Saveza za Srbiju, pošto su odustali od štrajka glađu i nasilnog upada u institucije, glavni zahtev sutrašnjeg protesta biće smena na čelu RTS. Vrlo zanimljivo, kada se zna da je desna ruka direktora Javnog servisa Dragana Bujoševića upravo Olivera Kovačević, nevenčana supruga jednog od lidera SzS Borka Stefanovića!?! Smena na vrhu RTS znači i njena smena.

Blokiraće nam i zapišavati Beograd da bi smenili partnerku jednog od svojih vođa?! Stvarno su sasvim izgubili kompas!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zika

pre 5 godina

Nadam se da ce policija reagovati istog momenta.

Đilkoš

pre 5 godina

"beogradskim parkovima će postaviti šatore, s namerom da tu ostanu dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni" Đilas i Jremić da spavaju u šatoru u Beogradskom parku na 10°C i po kiši ? Ma daj bre budite ozbiljni ... Oni će možda pokušati da nekim budalama plate da to urade ali ONI, gospoda Bogom dana elita neće nikada.

Zoki

pre 5 godina

Nadam se da će da zapišaju sve neistomišljenike

Mikica

pre 5 godina

Samo napred momci nasi zlatni.Gladni smo ,jadni.Niti imamo za komunalije niti za lekove .Banditi su nas unistili.

Kalimero

pre 5 godina

Jeremić i Đilas da spavaju i Pionirskom parku u šatoru, na kiši i na 10°C ? Vi niste normalni ako možete da poverujete u takvu ludost ... Verovatno će pokušati da nekim dripcima plate da to urade ali onda policija treba po kratkom postupku da ih razmontira ...

Siniša

pre 5 godina

Novinari. Šta je bilo sa Interceptorom. Ako ne znate pitajte nemačku ambasadu.

misterNO

pre 5 godina

Pa dobro...i kad oni budu došli na vlast, onda će Olivera da ide za ambasadora u Moskvu..;)

Rajko

pre 5 godina

Немам ништа против демократије,многе државе које су нам узор демократске су , успут нису ратовале задњих 400-500 година.Демократија пружа прилику сваком да каже своје мишљење и паметним и будалама.Мука настаје када ови други,без доказа да нису болесни или неморални наметну своје мишљење 10% народа.

Milo

pre 5 godina

Nek opozicija postavi najveci SATOR koji imaju svakako su najveci CIRKUS na Balkanu. Klovnovi kao Jeremić i Djilas zasmijavaju narod ulaz slobodan, navali narode. Pozdrav i podrška za Vucica i cestite gradjana Srbije od raje iz Sarajeva.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija