• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2019

21:32

(FOTO) BAHATI VUK SE SPREMA ZA PROTEST! Krka i cepa najskuplja pića, a sutra će da glumi OPOZICIJU!

Politika

(FOTO) BAHATI VUK SE SPREMA ZA PROTEST! Krka i cepa najskuplja pića, a sutra će da glumi OPOZICIJU!

Podeli vest

Lider Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju, Vuk Jeremić sada se bahati i u Beogradu, pred očima građana

Nakon trošenja basnoslovne sume novca i ku*čenja po Americi, NATO Vuk je rešio da građanima Srbije pokaže kako ume da se bahati i u Beogradu, pred njihovim očima.

Foto: Informer

On je večeras uhvaćen kako se krkajući i pijući najskuplja pića sprema da sutra glumi opoziciju.

Foto: Informer

Vuk ne preza ni od čega, a narodu kao da šalje poruku:

Foto: Informer

"Srbi, ja sam sit i imam love, ne brinite za mene!"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SVETSKA SENZACIJA

pre 5 godina

Neverovatan arheološki bum u RH koji uništi sve srpske laži! Prošle godine su hrvati otkrili u Šibeniku tragove života stare 15 000g a juče su otkrili špilju sa slikama starim 30 000g a gledajte danas.... Večernjilist.hr TAJNA GROBA BROJ 4 Senzacionalno otkriće: Nepoznati hrvatski vladar iz 8. st. otvara novo poglavlje povijesti Večernjilist.hr ARHEOLOŠKA SENZACIJA Je li knez iz Bojne bio suvremenik Ljudevita Posavskog i suzbijao pobunu protiv Franaka?

NEVEROVATNO

pre 5 godina

HRVATI NAŠLI GROB I KOSTI SVOG DO SADA NEPOZNATOG "KNEZA IZ BOJNE" IZ 8VEKA IMA TU I ZLATA I ZLATNIH KOVANICA I SVAKAKVIH ZLATNIH PREDMETA I ČUDA U GROBU A NIJE VIŠESLAV SA ONE NJIHOVE KRSTIONICE MA OVO JE NEVEROVATNO PA JUČE SU OTKRILI KOD PULE ŠPILJU SA SLIKAMA STARIM 30 000g. A U 10-OM MESECU PROŠLE GODINE TRAGOVE ORGANIZOVANOG ŽIVOTA U ŠIBENIKU STARE 15 000g A U KRAPINI KOD ZAGREBA IAMJU NAJVEĆE I NAJSTARIJE NALAZIŠTE NEANDERTALACA U EVROPI OD PRE 130 000g.....KOSTI SU NA DNK ANALIZI....SRPSKI MEDIJI I RADIKALI ĆUTE?

saja

pre 5 godina

Nisu na Sutjesci pa da smršaju kao Josip Broz.Da mu nije bilo Nijemaca pomrli bi mu borci što od glasdi što od rana ljutih.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija