• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

15.04.2019

13:41

MIRU MARKOVIĆ KREMIRAJU U MOSKVI! Urna će biti prebačena u Požarevac

Politika

MIRU MARKOVIĆ KREMIRAJU U MOSKVI! Urna će biti prebačena u Požarevac

Podeli vest

Dragomir Karić, poslednja osoba iz Srbije koja je videla Miru Marković pre nedelju dana, kaže da će supruga bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, sigurno biti sahranjena u Srbiji

Karić tvrdi da će Markovićeva, koja je juče preminula u 77. godini u moskovskoj bolnici, gde je lečena mesec dana, prethodno biti kremirana u ruskoj prestonici. 

MRKONJIĆ O SAHRANI MIRE MARKOVIĆ: Red je da država pomogne!

Njena želja je bila da je sahrane pored životnog saputnika u dvorištu njihove porodične kuće, ali nam je Dragoljub Kočović, predsednik Udruženja "Sloboda" i dugogodišnji Mirin prijatelj, kazao da se tome protiv njena deca.

MIRINU POSLEDNJU ŽELJU ISPUNIĆE UNUK! Čeka je mesto pored Slobodana Miloševića u Požarevcu!

- Mirina smrt je za njega šok. Nije ništa nagoveštavalo da će da umre. Pre 10-ak dana sam je video. Imala je dve operacije i oporavak je dobro tekao, ali je onda dobila upalu pluća i sve se zakomplikovalo, pala je u komu. Uprkos svemu, Marko se dobro drži, jak je, pravi sin. Preuzeo je sve na sebe, a ovde ćemo mi i iz SPS biti tu za svu neophodnu organizaciju - navodi Karić.

Za sada je, kako dodaje, nepoznanica je datum sahrane, koji zavisi od administracije dve države.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Urna za Požarevac pa u grob pored njene majke i oca.Onako kako to dolikuje da ne bi ispaštao njen unuk ni kriv a ni dužan.Mogu da zamislim koliko je teško tom momku kada je saznavao sve najgore o svom dedi,babi i ocu!Bukvalno sve najgore!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija