• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.04.2019

14:03

LONČAR SA KAŠLEROM: Izuzetna saradnja u oblasti zdravrstva

Politika

LONČAR SA KAŠLEROM: Izuzetna saradnja u oblasti zdravrstva

Podeli vest

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar sastao se danas s mađarskim kolegom Miklošem Kašlerom, uoči zajedničke sednice dve vlade u Subotici


Ministri su razgovarali o dosadašnjoj saradnji, koja je ocenjena kao veoma kvalitetna i uspešna, ali i o mogućnostima njenog unapredenja i proširenja, navedeno je na sajtu Ministarstva zdravlja.

Posebno su se osvrnuli na skoro osnivanje Akademije za onkologiju srednje i istočne Evrope, koju je inicirala Mađarska.

- Srbija snažno podržava osnivanje jedne ovako značajne regionalne organizacije i sa velikim zadovoljstvom smo prihvatili da delegiramo predstavnika Ministarstva zdravlja kako bismo bili u prilici da razmenjujemo iskustva i primere dobre prakse kao i da pružimo maksimalni doprinos u budućem radu Akademije - istakao je Lončar.

Dvojica ministara su se saglasili da se u narednom periodu saradnja dva ministarstva intenzivira kroz neposrednu i direktnu komunikaciju njihovih predstavnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija