• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

16.04.2019

13:17 >> 13:21

NEMAČKI PLAN ZA KIM! SRBIJI SUVERENITET U DELOVIMA KOSOVA, predlog na stolu već u Berlinu 29. aprila?!

Politika

NEMAČKI PLAN ZA KIM! SRBIJI SUVERENITET U DELOVIMA KOSOVA, predlog na stolu već u Berlinu 29. aprila?!

Podeli vest

Dokument u čijim će okvirima biti postignut sporazum Kosova i Srbije biće predložen na sastanku u Berlinu 29. aprila, piše portal gazetaexpress.com.

Na sastanak u Berlinu, koji su sazvali nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron, pozvani su lideri Zapadnog Balkana, ali su samo Srbija i Kosovo pozvani na nivou predsednika i premijera.

VETERANI IZ ZLOČINAČKE "OLUJE" OBUČAVAJU TAČIJEVU VOJSKU! Iza svega stoji Ante Gotovina, a NATO mudro ćuti!

- Sporazum neće obuhvatiti podelu, ali neće biti ni najbolji za Kosovo. Ima mnogo mogućnosti da će Srbiji dozvoliti suverenitet u delovima teritorije Kosova - naveo je portal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 4 godine

Kosovo je sastavni deo SRBIJE oduvek i bice jer tako je u spaniji rusiji, kini rumuniji i da ne nabrajam dalje kfor je trebalo da RAZORUZA SIPTARE NE DA IH NAORUZAVA ????. Osnovna funkcija kfora da razoruza ne da naoruza teroriste sto oni nisu hteli da urade ali ce morati ili ce to uraditi ko moze kao u siriji.

dule

pre 4 godine

Da se razumemo u nečemu srce je jedno a realnost nešto sasvim drugo. Pročitaj malo dela Nikole Moravčevića pa će ti biti jasno kako su naši vladari vladari mudrošću a ne srcem. Koji god od njih je išao srcem stradao je i on i njegov narod.

arsa

pre 4 godine

Још један покушај запада да превари Србију.Нема ништа од тога.Мораћете много више да се потрудите.

Avram

pre 4 godine

Srbija ima svoju teritoriju,granice,drzavu,narod,ustav,zakone,uredjen sistem,tako da o tim temama niko nema mandat da bilo sta pregovara.

petar

pre 4 godine

Pa zbog ovoga Merkel i Makron podrzavaju Vucica, priznace kosovo u zamenu za "samokontrolu" par opstinica. Ako ovo stvarno potpise, Vucic i Brnabic ce ostati zauvek zapamceni kao ljudi koji su zauvek prodali Kosovo, za par godina vlasti. Tuga.

jova

pre 4 godine

Merkelova: Delite vi Njemačku sa Rusijom kako je to nekad bilo , i ti Makrone daj Pokrajinu Libijcima u Francuskoj,jer je tvoj predhodnik uzeo debele pare od Gadafija,pa na osnovu toga daj Libijcima Pokrajinu u Francuskoj,a Srbiju ostavite na Miru,Tko ste vi da to određujete,niste li vi vlasnici Kosova, Kosovo je celo Srbija i tako će ostati, a šiftari imaju svoju državu Albaniju i tamo će uskoro svi otići.

Kalimero

pre 4 godine

Da sam na Vučićevom mestu ja bih Makronu tamo rekao pravo u oči - kad Francuska bude priznala nezavisnost KORZIKE onda dođite da od nas tražite da razgovaramo o priznanju Kosova. Siguran sam da bi se samo okrenuo i otišao kao posran. Čemu žurba? KiM je vrlo slična situacija kao KIPAR pa tamo nema žurbe i pritiska, sve stoji kako je bilo evo celih 40 godina. Naravno, Amerika je ta kojoj se žuri a Merkelova je dobila zadatak da to završi pre odlaska sa vlasti, ne treba biti mnogo pametan pa to videti.

SS

pre 4 godine

Vučiću,SNS,pratioci i svi Srbi,shvatite više jednom,da nas nemci nacisti,i njihovi poltroni englezi i francuzi,nikad ama baš nikad nisu voleli i poštovali i nikad neće što to vekovima ,a i sad dokazuju.Pustite srca sad,posvetite se strategiji,lukavštini,visprenosti,opstanak je u pitanju.

Samosvsna građanska

pre 4 godine

Neka predsednik Vučić raspiše referendum, pa na referendumu neka se građani Srbije kažu da li žele da priznamo nezavisnost Kosova*.

Penzionerj

pre 4 godine

Ne zaboravite! Nismo sami! Obice vam se o glavu, fasisti.

Trabant t601gsi

pre 4 godine

E, nemoj da pregazim Kosovo samo sa gmotkama i sve Shiftare prebacim u DojdžEngloFranc pa da tamo oni sa CIJOMBIJOM I OstalomBALAVURDIJOM dele vama duple autonomije u rodjenoj zemlji,.. A za to će biti dosta i 10 posto gradjana, dok ni ostali nebi samo gledali ravnodušno Glupani jedni, kako njima nedate zlatne autonomije neko pustim ih u kuću nahranim, napojim dam im sve živo kao shto su Srbi inache gostoljubivi i darežljivi a oni se okrenu pa me isbace iz rodjenoga groba pa im ni to nije dosta, pa 70 posto Albanije prazno, odande su pobegli a nishta nije drugachije ni tamo osim shto se Albanci i Šiftari nisu nikada voleli, a Shto se tiche Albanije koja je od pamntiveka bila Srbpska i koju smo poklonili i njima, za sada može samo da spreme 13 posto obale mora i ceo duž do srbije pa da vidimo kome će obojci a kome Ribok patike, Kondure, Opanci i Klompe!?!

Avram

pre 4 godine

Stop prevarama,dosta je bilo,ovo je znak da zli zapad slabi I da se menja odnos snaga.

milan lala

pre 4 godine

Cuj ti te svabine "pameti" sta su smislili kao da je Srbija debilska drzava, "dvostruki suverenitet " hahaha, u kome "kosova " ce dati Srbiji suverenitet nad bla...bla....bla . Nepriznata kvazi drzava "kosove " ce dati Srbiji suverenitet nad suverenom teritorijom drzave Srbije . Koje svapsko budalesanje . Srbija ima priznat medjunarodni suverenitet nad celim KiM po rezoluciji 1244. Ne moze svaba biti nista drugo do neprijatelj Srbije i Srba. Svabe smislile da kvazi drzava "kosova " toboz prenese ( ono sto nema ) deo "suvereniteta KiM " na Brisel a onda ce Brisel po milosti Bozijoj toboz dati suverenitet Srbiji ahahaha, i Srbija treba da svu tu budalestinu prihvati lepo potpise i legalizuje. Malo morgen gospodo svabe i siptari nema nista od te mutljevine i priznavanja kvazi drzave . KiM je AP- u sastavu Srbije i tako ce ostati svidelo se to vama svima ili ne . Za sad je KiM od vas okupirano, no kako se stvari na globalu brzo menjaju nece jos dugo , " Puko kolan svecevoj kobili . Obrnula kola niza stranu. Na istoku novi je sudija .

Izbori 2024

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija