• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.04.2019

12:02

(VIDEO) SUSRET VUČIĆA I PUTINA 26. APRILA U PEKINGU! Dačić i Lavrov najavili novi sastanak predsednika Srbije i Rusije!

Politika

(VIDEO) SUSRET VUČIĆA I PUTINA 26. APRILA U PEKINGU! Dačić i Lavrov najavili novi sastanak predsednika Srbije i Rusije!

Podeli vest

Predsednici Srbije i Rusije, Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, razgovaraće 26. aprila na marginama skupa "Jedan pojas, jedan put" u Pekingu, rekao je danas u Moskvi šef srpske diplomatije Ivica Dačić

 

- Kao što mi je rekao Lavrov, već je dogovoren termin njihovog susreta u Pekingu. To je veoma dobro - rekao je Dačić i dodao da će to biti 26. aprila.

Kako je rekao, zatim sledi sastanak u Berlinu 29. aprila, na kojem će domaćini biti nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron, a uz predsednika i premijerku Srbije , biće i predstavnici Prištine.

- U osnovi sadašnjih odnosa (Srbije i Rusije) je duboko uzajamno razumevanje, nivo našeg dijaloga je na visokom nivou - rekao je Dačić u Moskvi i istakao značaj posete Putina Srbiji 17. januara.

Foto: printscreen

Podsetio je da se ove godine obeležava 140 godina od uspostavljanja prvog dipomatskog predstavništva u Rusiji.

Tim povodom u amabasadi će biti otvorena izložba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Manca

pre 5 godina

Šta je admin? Ni jednog komentara nema za ovu ljudsku gromadu?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija