• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2019

16:59

ŠEŠELJ STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE: Mira će biti sahranjena pored Slobe, Marko Milošević me je lično ovlastio da dogovorim verski obred!

Politika

ŠEŠELJ STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE: Mira će biti sahranjena pored Slobe, Marko Milošević me je lično ovlastio da dogovorim verski obred!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je danas na Tviteru da će Mirjana Marković biti sahranjena u dvorištu porodične kuće u Požarevcu 20. aprila u 15 sati uz saglasnost Marije i Marka Miloševića

- Uz saglasnost svoje sestre Marije, gospodin Marko Milošević rekao mi je danas da će se, po odluci porodice, sahrana njihove majke gospođe Mire Marković obaviti u dvorištu porodične kuće u Požarevcu u subotu, 20. aprila u 15 časova, po pravoslavnom verskom obredu - napisao je Šešelj i zatim dodao:

- Gospodin Marko Milošević ovlastio me je da lično dogovorim verski obred s nadležnim sveštenicima Srpske pravoslavne crkve. Ovo je zvanična informacija i porodica apeluje da se u javnosti prekinu dalja nagađanja o mestu i modalitetima sahrane - poručio je Šešelj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 5 godina

Pa normalno Šešelj pop a posle after vrti Dj Žeks

Marko

pre 5 godina

Kada ćeš ti kod nje da joj praviš društvo, nesrećo? Da se napijemo pošteno, kao Vučić kad su ubili Đinđića...

Brat Andrej

pre 5 godina

I imaš naš blagoslov da legneš sa njom.

Getsbi

pre 5 godina

U nedelju Stambolićima i Ćuruvijama dati ašov i lopatu.

Saradžogla

pre 5 godina

Pošto će Šešelj da na sledećim republičkim izborima završiti političku karijeru eto mu novog posla ... Organizovanje sahrane a može i da kolje svinje po kućama. Ne skida se sa TV ekrana gostujući po televizijama a ja ga plaćam to što je NEZAKONITO poslanik?Da ponovim ... Ne daj bože da se na izborima PRIŠLJAMČI stranci SNS!Vrlo brzo biće sve i sva i SNS ode u p... Dobro,da se ne izražavam.

Teolog

pre 5 godina

Svestenici ne drze opelo nad kremiranim pokojnikom, to bi valjda morali znati. Verovatno su to zato i trazili, da bi bili odbijeni. Cirkus se nastavlja...

Aleksandar

pre 5 godina

Nadam se da ce drzava potovati bezbednosne procedure I na ulazu u zemlju uzeti uzorak is urne I utvrditi DNK analizom verodostojnost sadrzaja urne. Cim Seselj ovo najavljuje znaci da je nesto sumnjivo s obzirom da on obozava paljevinu.♿

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17