• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.04.2019

10:06

JADNO DA JADNIJE NE MOŽE BITI! Jeremićeva i Boškova Sanda napala udovice Đinđića, Pekića, Kapora i Ivanovića!

Politika

JADNO DA JADNIJE NE MOŽE BITI! Jeremićeva i Boškova Sanda napala udovice Đinđića, Pekića, Kapora i Ivanovića!

Podeli vest

Sanda Rašković Ivić, Jeremićeva, Đilasova i Obradovićeva jurišnica prostački je napala i izvređala udovice Zorana Đinđića, Borislava Pekića, Mome Kapora i Olivera Ivanovića samo zato što ne podržavaju njihovu bolesnu i nasilničku politiku


- Nije Arkanova udovica jedina. Aleksandar Vučić se specijalizovao za okupljanje udovica, Ivanovićeve, Pekićeve, Kaporove, Đinđićeve... Baš me zanima što bi im rekli pokojni muževi?! - napisala je bez trunke stida Sanda Rašković Ivić.

Foto: printscreen Twitter

Ovo je još jedan dokaz da je jedina politika Đilasovog Saveza za Srbiju patološka mržnja prema svima koji ih ne podržavaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 5 godina

Au sta postade od nekada pristojne zene. Pa da li mislis sta bi tebi rekao pokojni otac.

Laki

pre 5 godina

bolesnici, čak se i njen otac koji je pio kafu sa tuđmanom u banovom dvorima, prevrće u grobu.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Da li ti iz Saveza za Srbiju i ostali članovi iz ostalih opozicionih stranaka i njihovi simpatizeri koji svake subote demonstriraju, imaju li oni još neki osećaj osim stravične mržnje prema predsedniku Vučiću i svima koji se bore za bolju i uspešniju Srbiju?

Milo

pre 5 godina

Nek se stidi pokojnog oca Jovana Raskovica čestitog i poštenog Srbina, ona mora da je neki isprdak. KAD GLUMI VELIKU SRPKINJU trebala je ostati u Hrvatskoj i napadati Hrvate u Saboru a ne Srbe i njihove porodice

bole

pre 5 godina

Ova bi trebala od nekog njenog kolege da zatraži pomoć.

Nesa

pre 5 godina

I mene zanima sta bi tebi rekao pokojni otac, da te cuje i vidi sada.

Sanda Raskovic je jedna od ret

pre 5 godina

.....zasluzuje puno - postovanje! Apolitican sam, i neostrascen, i da li to znaci, ako je neko protiv mene, zasluzuje samo prezir i nista vise! Sramota, sve gore i gore. Nisam za Vucica, a ovi koji su protiv njega su jos - gori!!!

sombor

pre 5 godina

jabi njoj malo dao dase napusi izgleda dajoj to nedostaje

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija