• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.04.2019

13:39

(VIDEO/FOTO) ULICKANI BORKO I POMAHNITALI BASTAĆ BLOKIRALI RADOVE NA TRGU REPUBLIKE I MALTRETIRALI RADNIKE!

Politika

(VIDEO/FOTO) ULICKANI BORKO I POMAHNITALI BASTAĆ BLOKIRALI RADOVE NA TRGU REPUBLIKE I MALTRETIRALI RADNIKE!

Podeli vest

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Borko Stefanović i pomahnitali predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, maltretirali su danas radnike na Trgu Republike gde su u toku radovi. Bastać je tražio od radnika da napuste mašine i da odu, dok se Borko šepurio u preskupom odelu

Borko Stefanović je na gradilište došao u skupom odelu, šepureći se pred radnicima, što samo pokazuje da se očigledno prvi put obreo na gradilištu u svom životu. Nigde šlema, nigde radnog odela... I još došao da ruši. 

Foto: Informer

Potom su se on i Bastać ponovo obračunavali i junačili sa zaštitnom ogradom i saobraćajnim znakovima.

Foto: Informer

Ponašanje lidera SZS je u najmanjoj meri bahato i nevaspitano, jer svojim postupcima, kao što je ovaj danas, ometaju i maltretiraju ljude koji svoj hleb pošteno zarađuju. 

Foto: Informer

Ovo nažalost nije prvi put da lideri SZS i njihove pristalice upadaju ljudima na njihova radna mesta. Setimo se nasilnog ulaska u RTS, sa sve motornom testerom, gde su maltretirali zaposlene u Javnom servisu, tražeći da se vanredno uključe u program.  Posle toga smo bili svedoci opkoljavanja Predsedništva Srbije od strane SZS i njihovih pristalica, pokušaja upada u Skupštinu grada, pretnji da će se upasti na RTV Pink...

I na kraju svoj bes i nezadovoljstvo, jer nemaju podršku u narodu, lideri SZS skoro obavezno iskale na nekoj zaštitnoj ogradi ili saobraćajnom znaku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
radnik

pre 4 godine

dokle ovo država misli da toleriše ispada da ovim rušiteljima nemože niko ništa!

pera

pre 4 godine

Ok.. i reakcija drzave na ovo je..? Moze svako da radi sta god oce izgleda..

dragan

pre 4 godine

gde je policija ...šta rade? za administratora web portala : ukinite opciju "OSTAVI KOMENTAR" ako komentare ne objavljujete srdačan pozrdav

petar

pre 4 godine

Ovu vlast treba srušiti kad nisu u stanju da zaštite institucije radnike i da ne dozvole da se ponaša kako ko hoće.Niko ne može biti iznad institucija i države.

Dragi

pre 4 godine

Pa ovo više nije normalno?! Pa gde je policija? Pa dignite konačno policiju i počnite da hapsite bandu!!! Ako nećete...odlazite! Predajte vlast radikalima, pa ćete videti kako prava i pravna država reaguje na divljanje žute bande.

Čarapan

pre 4 godine

Dođi Borko sa pulenom da u Kruševac maltretiraš radnike.Danas se Kruševac izgrađuje koliko toliko a kada su bili oni na vlasti nikako.

gago

pre 4 godine

Zasta sluzi zakon i oni koji treba da ga primene?

Prle

pre 4 godine

Ja da sam dosao mene bi policija uhapsila !!!! Ne znam zasto policija ne radi svoj posao ???

Vla

pre 4 godine

Ma kazni d*ukele, ometanje radova, naplatiti od njih sto stoje masine

Maganik

pre 4 godine

Traže batine ali neće niko ni da ih tuče. Udariće ih po džepu. To njih najviše boli. Ovo više ni djecu u obdaništu nebi prevarilo. Bruka.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59