• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

18.04.2019

14:06

(VIDEO) SPUŠTENE ROLETNE, ZAKLJUČANA KAPIJA, OBILAZI JE SAMO JEDNA OSOBA! Marija Milošević samuje i tuguje u kući na Cetinju!

Politika

(VIDEO) SPUŠTENE ROLETNE, ZAKLJUČANA KAPIJA, OBILAZI JE SAMO JEDNA OSOBA! Marija Milošević samuje i tuguje u kući na Cetinju!

Podeli vest

Marija Milošević (53), ćerka pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, u Crnoj Gori živi u kući koja je zaključana, sa spuštenim roletnama i gotovo da nikada ne izlazi. U posetu ne smeju da joj dođu ni rođaci

Marija je odavno istakla da "nema nameru da se vraća u Srbiju" i da bi mogla da "objavi knjigu 'Zašto sam ogorčena na Srbiju'".

Kako tvrde njene komšije na Cetinju, sve vreme je zatvorena u kući, iza spuštenih roletni. Niko je nije video, a njena povučenost u samoću odavno je uobičajena za njene komšije. Ne druži se ni sa kim.

Podsetimo, Marija Milošević Srbiju je napustila 2001. godine, odmah nakon što je Slobodan Milošević izručen Hagu.

KARIĆ DONOSI URNU MIRE MARKOVIĆ U POŽAREVAC! Marija i Marko imaju jednu želju pred majčinu sahranu!

Komšije s kojima smo razgovarali za Mariju imaju samo reči hvale.

- Marija je tu u kući, ali ne izlazi. Ima čoveka koji joj pomaže, zove se Toto, ali on je sad otišao kod njenog brata i majke u Rusiju. Ona je dobra komšinica, nećemo da se lažemo. Moja ćerka je jednom bila kod nje - rekao jejedan od najbližih komšija.

Rečitija i raspoloženija za slikanje bila je komšinica Nadežda.

- Ja sam je srela nekoliko puta, ali nismo imale razmenu mišljenja. Jako je prijatna. Cvetića, to jest njenu majku, nikad nisam videla - ispričala je.

Ima i onih meštana koji kažu da se Marija povukla jer i dalje pati za ocem.

- Marija je zavijena u crno otkako je Slobo umro. Nije to više ista žena. Džabe je tražite, ona je sve rođake vratila s kapije. Jednostavno, ne želi ni sa kim da priča. Ima dvojicu momaka koji joj pomažu i tog jednog za koga se priča da joj je partner, i to je sve. Vrlo je oprezna i neprimetna jer ne želi da je iko uslika, a kamo li bilo šta više. Zato nikad ne podiže roletne, niti izlazi u dvorište. Komšije koje joj se najave jedino mogu s njom da popiju kafu, i to se retko dešava. Ma čudan je to život, ali ona zna da je ovde na Cetinju najsigurnija - kaže Cetinjanin Jova M.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 5 godina

Sjajno.Neka tamo i ostane.Ne daj boze da se iko od njih vrati u Srbiju.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija