• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas.com

18.04.2019

16:27

(FOTO) PRVE SLIKE TELA MIRE MARKOVIĆ U KOVČEGU! Otkriveno joj lice, a telo prekriveno belim čaršafom!

Politika

(FOTO) PRVE SLIKE TELA MIRE MARKOVIĆ U KOVČEGU! Otkriveno joj lice, a telo prekriveno belim čaršafom!

Podeli vest

Supruga Slobodana Miloševića, Mirjana Marković kremirana je danas u Moskvi, a prve fotografije sa ispraćaja na večni počinak pojavile su se na internetu

Miru Marković na večni počinak ispratio sin Marko Milošević. Na oproštaju s puno ljubavi i pijeteta o supruzi bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije govorili Sergej Nikolajevič Baburin, akademik i nekadašnji potpredsednik ruske Dume, i Vladimir Ivanovič Dobrenkov, prorektor Moskovskog državnog univerziteta Lomonosov.

Foto: Alfa Moskva/BK televizija

Ćerka Marija Milošević, koja živi u Crnoj Gori, bila je sprečena da prisustvuje jer ne poseduje putne isprave i ostala potrebna lična dokumenta, zbog čega nije mogla da bude ni na sahrani svog oca 2006. godine.

Urnu će sutra u Srbiju doneti najbolji prijatelj Mire Marković Dragomir J. Karić, koji će na beogradski aerodrom Nikola Tesla sleteti u 19 časova redovnim letom iz Moskve.

(FOTO) MARKO MILOŠEVIĆ POSLE 13 GODINA PRVI PUT U JAVNOSTI: Prosed i sa viškom kilograma, oprostio se od majke Mire na komemoraciji u Moskvi!

Potom će urnu predati Udruženju "Sloboda" i ona će u petak uveče biti smeštena u porodičnoj kući Milošovića u Požarevcu. Pepeo neće biti deljen na tri dela, kako se prethodnih dana spekulisalo u pojednim medijima.

Sahrana Mire Marković je u subotu u 15 časova. Nakon polaganja urne ispod lipe u dvorištu u kojem počiva i njen suprug, sveštenstvo SPC Eparhije braničevske će služiti opelo, koje po ovlaščenju članova porodice organizuje Vojislav Šešelj.

Foto: Alfa Moskva/BK televizija

Mira Marković je preminula u nedelju u 77. godini u Moskvi usled komplikacija izazvanih upalom pluća, koju je dobila nakon dve operacije. Bila je doktor sociologije i lider Jugoslovenske levice, a od 2003. godine živela je u Rusiji. Predavala je na PMF, kao i na Američko-franscuskom fakultetu za menadžement i Fakultetu za međunarodni menadžment u Beogradu. Bila je redovni član Ruske akademije društvenih nauka i gostujući profesor Moskovskog državnog univerziteta Lomonosov i počasni profesor Univerziteta Lomonosov u Moskvi.

Foto: Alfa Moskva/BK televizija

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

UPOZORENJE ... Ko umre zbog zapaljenja pluća a stara je osoba dokaz je o nebrizi o sopstvenom telu!Prehlada sa temperaturom traži posetu lekaru uz zahteva da se ide na rengen.Tada se jasno vide da su ugrožena pluća i dobija se terapija.Dva ili tri aspirina uz čaj i,kao,eto nema više tempeature?Kad ono ,,zapaljena,, su pluća i nelečenje ti dođe KRAJ EMISIJE!Zatvaraš radnju.Pazite se od POGREŠNE DIJAGNOZE?Beograd ima SAMO JEDNOG doktora dijagnostičara koji zna znanje?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija