• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/alo

18.04.2019

17:44

(FOTO) MARKO MILOŠEVIĆ POSLE 13 GODINA PRVI PUT U JAVNOSTI: Prosed i sa viškom kilograma, oprostio se od majke Mire na komemoraciji u Moskvi!

Politika

(FOTO) MARKO MILOŠEVIĆ POSLE 13 GODINA PRVI PUT U JAVNOSTI: Prosed i sa viškom kilograma, oprostio se od majke Mire na komemoraciji u Moskvi!

Podeli vest

Marko Milošević oprostio se od majke Mire Marković u Moskvi, što je inače bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti posle 13 godina.

Tačnije, njega u medijima nigde nije bilo od Slobine smrti, kada je imao 32 godine. Malo više od deceniju stariji, Marko je osedeo i sada malo više podseća na oca.

Foto: Alfa Moskva/BK televizija

 

Ćerka Marija Milošević, koja živi u Crnoj Gori, bila je sprečena da prisustvuje jer ne poseduje putne isprave i ostala potrebna lična dokumenta, zbog čega nije mogla da bude ni na sahrani svog oca 2006. godine, prenosi BK televizija.

Foto: Alfa Moskva/BK televizija

 

Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000, samo nekoliko sati posle svrgavanja njegovog oca s vlasti. Mirjana Marković je za njim otišla u Rusiju u februaru 2003.

 Prema pisanju medija, krajem 2007. dobili su politički azil u Rusiji. Poternica je bila raspisana i za Markom Miloševićem, kome se takođe u odsustvu sudilo u Požarevcu po tužbi trojice pripadnika pokreta Otpor, ali je u međuvremenu oslobođen svih optužbi zbog zastarevanja.

Foto: INFORMER/BK

 

Marija i Marko, deca bračnog para Milošević, neće prisustvovati sahrani.

Dragan Kočović, potpredsednik Udruženja "Sloboda" kaže da je u kontaktu sa Marijom i Markom, koji su vrlo teško podneli majčinu smrt.

(FOTO) PRVE SLIKE TELA MIRE MARKOVIĆ U KOVČEGU! Otkriveno joj lice, a telo prekriveno belim čaršafom!

- Pogodila ih je njena smrt. Marija je na Cetinju, izolovana. Nema dokumenta u Crnoj Gori. Kod kuće je, ne izlazi... Loše je, šokirana je. Nije 20 godina videla majku. Marko je do poslednjeg trenutka bio sa Mirom - kaže Kočović.

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kažu

pre 5 godina

Dok svet piše o Srbima koji se kao i Isalmska država vesele šta Notr Dam gori eto hrvatski restaoratori su poslali pismo namere Francuskoj da pobognu u obnovi sa svojim iskustvom iz Domovinskog rata i obnove Dubrovnika, Zadra, Splita i svih oštećenih građevina u velikosrpskoj agresiji!

Djoka Brica

pre 5 godina

Hapsite ga ako pokushava da udje Srbiju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija