• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.04.2019

20:23

ŠEF POSLANIČKE GRUPE SNS MIRKOVIĆ: Neodgovorno ponašanje kriminalca Marka Bastaća koštaće građane

Politika

ŠEF POSLANIČKE GRUPE SNS MIRKOVIĆ: Neodgovorno ponašanje kriminalca Marka Bastaća koštaće građane

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograd Aleksandar Mirković, povodom današnje blokade gradilišta na Trgu republike, rekao je da će ovako neodgovorno ponašanje "kriminalca Marka Bastaća" na kraju koštati građane, jer svaku štetu i prekid radova firma "Strabak" fakturiše gradu

- Marioneta tajkuna Dragana Ðilasa, Vuka Jeremica i fasiste Boska Obradovica, mora već jednom da shvati da Trg nije njegov već da pripada svim građanima i ljudima koji dolaze u našu zemlju, kao što opština Stari grad nije privatna prćija pa će da je zaključava i iz nje, na silu i uz pomoc drugih kriminalaca, izbacuje legalno i legitimno izabrane predstavnike građana - saopštio je Mirković.

Funkcioner SNS kaže da, koliko god Bastać mislio da je jak zbog "svojih porodičnih veza sa kriminalnim klanom iz Crne Gore", mora da se osvesti i shvati da Beograd i Srbija nisu mesta gde će "kriminalci krojiti život i odlučivati umesto građana i da nema mesta nasilju, krvi na ulicama i fašizmu".

Mirković navodi da zato poziva sve građane da sutra zajedno pokažemo da ne želimo nazad u proslošt koju nam nude Ðilas, Jeremic, Bastać i Obradović, vež da je politika stabilnosti, ekonomskog prosperiteta, novih radnih mesta i požrtvovanog zalaganja za svakog građanina ove zemlje, koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučiž, jedino što je potrebno svim građanima Beograda i Srbije.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Dovukla se fašistička fukara u Beograd i divlja li divlja. A državni službenici lenji i pospani od jake hrane i pića. Šta li još treba da urade pa da se konačno smeste tamo gde im je odavno mesto? Zar se poslanička plata prima da bi se divljalo po prestonici?

milan lala

pre 4 godine

Ima li grad policiju ili ce stalno da kukumacete i nista ne preduzimate protiv huligana i kriminalaca koji kako im volja divljaju po gradu . Ajde bre dosta je bilo i vasih fazon ,,,,imamo ili nemamo vlast i sluzbe za odrzavanje reda i poredka u gradu , u cemu je problem , sta se zeli postici ovom nerazumljivom pasivnoscu .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija