• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2019

07:11

DANAS JE VELIKI MITING "BUDUĆNOST SRBIJE" U BEOGRADU! Predsednik Vučić poslaće VAŽNU PORUKU GRAĐANIMA NAŠE ZEMLJE!

Politika

DANAS JE VELIKI MITING "BUDUĆNOST SRBIJE" U BEOGRADU! Predsednik Vučić poslaće VAŽNU PORUKU GRAĐANIMA NAŠE ZEMLJE!

Podeli vest

Ispred Narodne skupštine u Beogradu danas će u okviru kampanje "Budućnost Srbije", biti održan skup sa kojeg će predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvati građane Srbije da se ujedine oko svih važnih pitanja za državu i narod, jer je jedinstvo, kako je ranije rekao, i borba za srpske interese, posebno na KiM, ali i u celom regionu, od presudnog značaja

Skup, na kome se ocekuje ogroman broj građana, zvanično bi trebalo da počne u 18 časova, a kako Tanjug saznaje, pre predsednika Vučića građanima će se obratiti i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, premijerka Srbije Ana Brnabić, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski.

Predsednik Aleksandar Vučić je pozvao, kako je rekao, normalnu i pristojnu Srbiju da se danas okupi za budućnost zemlje.

 - Da pozovemo građane na ujedinjenje, a ne političke partije, jer to ne bi bilo dobro za demokratiju -  rekao je juče Vučić posle sastanka sa Srbima koji su peške stigli sa KiM u Beograd na miting.

Zvaničnom delu mitinga prethodiće dvosatni koncert Ace Lukasa i "Riblje čorbe", a posle obraćanja zvaničnika, skup, kako je najavljeno, biće završen koncertom Olivera Mandića. Postavljanje bine ispred zgrade parlametna počelo je još u sredu ujutru, a očekuje se, da će to biti jedan od najvećih političkih skupova u Srbiji u poslednjih 50 godina. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baron

pre 5 godina

Tako je i Slobodan mitingovao pa eto sada se vide posledice velikih mitingovanja.

Teodor

pre 5 godina

Bravo...svima koji danas dodju na skup ...da podrze razvoj, napredak I pristojnu Srbiju

Marina

pre 5 godina

Bice to velicanstveni skup i zurka za pamcenje

Tresimesi1

pre 5 godina

Budućnost nema granice niti će ih imati ako Srbija dostojanstvom,moralom i zajedništvom grabi ka njoj.

Sandra

pre 5 godina

Danas će se videti za kakvu budućnost ze zalažemo na miran i civilizovan način.

Koja

pre 5 godina

Današnji skup je podrška za bolju i uspešniju Srbiju

Goran

pre 5 godina

СНС је данас јачи него што је икада био и то ће и овај скуп показати.

sasa

pre 5 godina

Dolazim. Nisam politicki obojen ali postujem predsednika drzave kao sto postuju ameri, svabe, austrijanci...i svi drugi svoje predsednike.

Vesna

pre 5 godina

Danas svi ispred skupštine. Neka opozicija vidi koliko nas ima

Olja

pre 5 godina

Cim se u ovolikoj meri menja rezim saobracaja jasno je koliko ce to biti veliki dogadjaj.

Kosta

pre 5 godina

Nećemo se predati borimo se za bolju budućnost naše dece!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija