• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2019

12:58 >> 13:01

ĐUKANOVIĆU, KO TEBE ŠTA PITA O RAZGRANIČENJU SRBIJE I PRIŠTINE! Milo se obrušio na Beograd, PA DOBIO PO PRSTIMA!

Politika

ĐUKANOVIĆU, KO TEBE ŠTA PITA O RAZGRANIČENJU SRBIJE I PRIŠTINE! Milo se obrušio na Beograd, PA DOBIO PO PRSTIMA!

Podeli vest

Ne znam na osnovu čega predsednik Crne Gore Milo Đukanović određuje i zna o čemu pregovaraju Beograd i Priština, izjavo je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin povodom Đukanovićeve izjave da se protivi korekciji granice između centralne Srbije i Kosova

- Što se Milo Đukanović manje pita u Crnog Gori, to bi više da se pita u Srbiji. Što ga manje pitaju u Crnoj Gori, što manje može da kontroliše političku situaciju u Crnoj Gori, to bi da pravi nekakve probleme Srbiji ili da pravi nekakve probleme sa Srbijom - rekao je Vulin novinarima u Beogradu posle uručenja nagrada i priznanja pripadnicima Vojske povodom Dana Vojske Srbije.

Dodao je da razume Đukanovićev strah od promene granica i da je to strah od velike Albanije, samo što ne razume njegov kukavičluk da ne sme da izgovori reč "velika Albanija" i da kaže čega se on to zapravo boji. 

- Je l'' se on to plaši domino efekta od strane Srbije? Srbija nema nikave teritorijalne pretenzije prema Crnoj Gori, ali neke druge zemlje imaju. Teško mi je da razumem da Milo Đukanović nema hrabrosti da kaže nijednu jedinu reč kada (albanski premijer) Edi Rama govori o tome da će izbrisati granice među svim Albancima bez obzira gde oni žive, a žive i u Crnoj Gori - rekao je Vulin. 

(VIDEO) ENGLEZI, NE SE*ITE! Optužujete Srbe da su genocidni, a VAŠA ISTORIJA JEDANKO JE GENOCID!

Kaže da je zanimljivo da Đukanović na to nije reagovao, a reaguje na novinske naslove i na ono o čemu ništa ne zna i za šta ga niko ne pita.

Vulin je podsetio da se Đukanović ništa ne pita o pregovorima koji se vode između Beograda i Pristine, baš kao što se, kako je ocenio, sve manje pita i u svojoj zmelji. 

Zanimljivo je, rekao je Vulin, da Đukanović nije imao takav panični strah od domino efeketa 2006. kada se razdvajala Crna Gora od Srbija i da nije osetio takav strah 2008. kada je među prvima priznao lažnu nezavisnost Kosova. 

OGLASILA SE AMERIČKA AMBASADA POVODOM SKOTOVE PROVOKACIJE U APATINU: Ambasador imao mapu koja je u službenoj upotrebi u SAD!

- Kada se komada Srbija, to je dobro, to je pozitivno i to nema domino efekta, a kada velika Albanija dođe i do granica Crne Gore, onda treba da se plaši domino efekta. Srbija treba i mora da vodi računa samo o sebi, o svom narodu, svojoj stabilnosti i svom miru, a svi ostali neka gledaju šta su radili 2006. i 2008. kada je Srbiji bilo teško, pa neka izvlače pouke šta su stvorili na svojim granicama - rekao je Vulin. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LD

pre 4 godine

Milo radi šta mu se naredi ili odoše testisi u procep. On je jadan da jadniji nemože biti.

Rambo

pre 4 godine

I dalje Srbi idu na more u bratsku nama Crnu Goru!

Veca

pre 4 godine

E baš si mu odbrusio, jadan Milo sad plače od muke šta ga je Vulin prozvao

Sloba

pre 4 godine

I mi ćemo se protiviti uskoro u vezi vašeg razgraničenja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija