• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.04.2019

15:11

OPSADNO STANJE NA KOSOVU! AMERIKANCI VRATILI ŠIPTARIMA 110 DŽIHADISTA IZ SIRIJE, sada ne znaju šta će s njima,  danonoćno ih ČUVAJU JAKE POLICIJSKE SNAGE!

Politika

OPSADNO STANJE NA KOSOVU! AMERIKANCI VRATILI ŠIPTARIMA 110 DŽIHADISTA IZ SIRIJE, sada ne znaju šta će s njima, danonoćno ih ČUVAJU JAKE POLICIJSKE SNAGE!

Podeli vest

Veliki broj pripadnika kosovske policije raspoređen je u i oko centra za azil u selu Vrani do gde je smešteno 110 osoba koje su vraćene iz Sirije na Kosovo

Osim toga, primećeno je prisustvo policije i na putu Priština-Podujevo, prenosi Gazeta ekspres. Iz Prištine je ranije saopšteno da je među vraćenim osobama četvoro boraca koji su odmah uhapšeni, kao i 32 žene i 74 dece, uključujući devet njih bez pratnje roditelja.

BIA NA NOGAMA! AMERI NA KIM PREBACILI 110 RATNIKA ISIS: TAJNA NOĆNA OPERACIJA - U Prištinu sleteo američki avion iz Sirije!

Kosovski ministar pravde Abelard Tahiri je na konferenciji za medije saopštio da su Sjedinjene Države pomogle Prištini u njihovom vraćanju. Više od 300 osoba je sa Kosova otišlo u Siriju od 2012. a ubijeno je 70 muškaraca koji su se borili na strani militantnih grupa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ne znaju šta će sa njima?Ma nije valjad!Samo će da promene uniforme a iskustva u ubijanju već imaju. POSTAĆE GOSPODARI AMERA PROTIV KOGA SU SE U SIRIJI BORILI. Amere,amere ti ne znaš di ti je dupe ili di ti je glava? Davaj tamo po avio školama?Vidite uči li neki džihadista da leti u one goleme avione.Čuvajte Belu kuću?

Ljubo

pre 4 godine

Ne bi me iznenadila naivnost Srba ,koji su svasta dozvolili ,zaboravili ,da im te zene i decu od siptarskog sljama nasele u Bujanovcu ,Presevu ,....prije ce to da bude !

grof01

pre 4 godine

Šta će s njima??!!! Isto što i srbija sa teroristima vraćenim iz donbasa i ukrajine....pustiti

djeno

pre 4 godine

To je sve smišljeno i ubaci će ih u vojsku kosova

Idzo

pre 4 godine

Ne znaju sta ce sa njima?! Auuu! Pa kako to? Zar nisu njihovi?

Daca

pre 4 godine

74 dece i 32 zene to je 106 i samo 4 muskarca koji su uhapseni. Tacno 110 ljudi, nista narocito.

Deda Nole

pre 4 godine

Plan amera je da i na teritoriji EU stvore islamsku drzavu koja ce ce disciplinovati evropljane preko narko klanova i prosirenje trzista,a malji deca ce svima doci glave a nadam se da ce svojim gazdama zabiberiti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija