• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2019

17:02

OVO JE NAJCRNJI FAŠIZAM! Zabranili Riblju čorbu i Olivera Mandića jer su pevali na mitingu 'Budućnost Srbije'!

Politika

OVO JE NAJCRNJI FAŠIZAM! Zabranili Riblju čorbu i Olivera Mandića jer su pevali na mitingu 'Budućnost Srbije'!

Podeli vest

Radio K-013 iz Pančeva objavio je na Tviteru da od 20. aprila više neće emitovati pesme Riblje čorbe i Olivera Mandića, zbog koncerta koji su održali na velikom mitingu "Budućnost Srbije" prošlog petka u Beogradu?!?

Ovakav najcrnji oblik fašizma nije zabeležen u Srbiji, jer se do danas u našoj zemlji nije događalo da neki bend ili pevač bude satanizovan zbog nastupa na nekom političkom skupu.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, Momčilo Bajagić Bajaga i Đorđe Balašević su svojevremeno nastupali na skupovima DS, dok je Vlado Georgiev otvoreno podržavao Pokret slobodnih građana i Savez za Srbiju, pa im niko nije zabranjivao pesme na radiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Niko u Srbiji neće zabranjivati emitovanje bilo kog muzičkog umetnika. Inače će ostati bez frekvencije. Tačka. Onda K-013 više neće imati licencu za rad. Ovo je sramota. Ovom ludilu će se stati na kraj na ovaj ili onaj način. Debili i primitivci.

Lazni Bot

pre 5 godina

Pa sta je problem na Pinku je zabranjena opozicija i bilo kakvo drugo misljenje od vlasti

Lola

pre 5 godina

Sačuvaj me Bože. Oprosti im ne znaju šta rade. Znači sada će podeliti i slušaoce, veću bljuvotinu nisam čula.

Bane

pre 5 godina

Zbog izrazito protiv patriotskih ciljeva Republike Srbije i ocuvanja kulturne baštine naše zemlje ukinuti licencu radio stanici K-013 i objaviti slušaocima da od 20aprila neće moći slušati Riblju Čorbu iOlivera Mandića jer ista više neće postojati.Pa nek otvore istu u Bostonu.

Lara

pre 5 godina

Kao neki radio pa im zabranili Riblju Corbu.Vlado je iz Crne Gore ..bilo bi bolje da se bavi u svojoj drzavi Milom.Otisao u Srbiju i pljuje po srpskoj vlasti,ne vidi sta se desava u njegovoj zemlji.

Deda Nole

pre 5 godina

Stvar je mnogo jednostavna vise necemo slusati K-013 i moci cemo da slusamo Mandica iBoru zar ne gospodo "demokratski mislioci"samo bolesnici mogu smisliti tako nesto,a ja kao slusalac imam izbora a da li ga imate vi ili vam se mrak fasizma navuko na oci.

Sosa

pre 5 godina

A koji je to radio? Nikad čula, a iz Južnog Banata sam, gde i živim. Eto načina da se za njih čuje.

Pančevac

pre 5 godina

Sramota me je i da se potpišem ovako ali šta da radim, mogu samo da kažem BRUKA i SRAMOTA a vlasnik K-013 će se sigurno kajati zbog toga. Nemojte Pančevo i Pančevce ružno gledati zbog šake bolesnih, neodgovornih ljudi. Ako vam kažem da na protestima u grdu Pančevu (80.000 stanovnika) nije nikad bilo više od 100-120 ljudi, od čega bar 50 sa strane onda vam je jasno koliko su moćni i koga predstavljaju.

RINGISPIL

pre 5 godina

Odmah oduzeti frekvenciju i dozvolu za rad. Kraj price.

deda Raša

pre 5 godina

Auhhh, velika i ozbiljna radio stanica, ko to uopste slusa? Da ne objavise zabranu ne bih znao ni da postoje.

Nenad

pre 5 godina

Ovo je jos jedna jasna potvrda, da je vecinska Srbija ispravno odabrala pravac. Ovo ponasanje K-013 je toliko debilno da ne vredi komentarisati. Isto mislim da zbog objavljenog, treba ili debelo kazniti ili ukinuti frekvenciju.

Zoran19731

pre 5 godina

Dakle, Bora ima pravo da bira kome će da peva, pink i ostale vaše tv imaju pravo na svoj program ali radio k--103 nema pravo na svoju uređivačku politiku?

xox

pre 5 godina

To je privatni radio i mogu da pustaju sta zele. Ko ne zeli , ne mora da ih slusa.

MilijanaLakić

pre 5 godina

Ovoj objavi su se obradovali svi retardi u državi, normalan svet nema reči za ovakvu boleštinu p a se nadam da ni oni neće više slušati K-013

Jovan

pre 5 godina

Ovo nema smisla. Prvo su me rasplakali ovi s radia. Prvi put i čujem za tu radioostanicu. Velika šteta po Čorbu i Bajagu!!!

Ozren

pre 5 godina

Na Pinku i Rts- u je zabranjeno sve što ima veze sa opozicijom. Balaševićeva pesmaa Dno dna zabranjena je na svim režimskim radio tv stanicama u Srbiji. Jel treba dalje?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija