• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2019

10:55

SAD JE SVE JASNO! Georgiev otkrio pravi plan SZS: SAMO PRITISAK SA STRANE MOŽE DA SRUŠI VUČIĆA!

Politika

SAD JE SVE JASNO! Georgiev otkrio pravi plan SZS: SAMO PRITISAK SA STRANE MOŽE DA SRUŠI VUČIĆA!

Podeli vest

Promene koje zahtevaju opozicija i građani na protestima neće moći da se postignu bez posredovanja sa strane, rekao je za TV N1 novinar i urednik BIRN-a i Đilasov glasnogovornik Slobodan Georgiev

Georgiev smatra da opozicija može da se dočepa vlasti samo samo uz snažnu podršku iz inostranstva:

- Mislim da će samo pritisak sa strane naterati vlast da razgovara sa predstavnicima protesta. Ovo ih je malo možda uzdrmalo, možda su malo razmišljali šta treba, da li da idu na izbore, ali nisu dobili zeleno svetlo od ovih sa strane, inače da su se oni pitali, oni bi išli - rekao je Georgiev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maganik

pre 5 godina

Georgijev, urednik BITN-a i Đilasov glasnogovornik kaže da samo sa "strane" mogu natjerati Vućića i vladu da razgovara sa "predstavnicima" protesta. Ovaj je naučio na komandu sa "strane" i ne može se od toga odviknuti. Ne može da razumije da bilo ko ima obraz i mu*a da vodi svoju politiku i brani interese Srbije. Ti sa "strane" su nervozni jer im se profit od pljačke Srbije mnogo smanjio a ove nove Đilasove neće da plaćaju svojim novcem. Zato im pokušavaju pomoći da ih nekako proguraju u vlast da nastave pljačku tamo gdje su stali 2012. To više ne može. Ende.

Laki

pre 5 godina

ne novinarcicu. netreba da raspisuju izbori kad se zna kako cete proći na njima isto kao na mitinzima. nepotrebno trošenje para samo da bi se saznalo ono što se zna, a to je da vas podržava 10% glasačkog tela. ovoj vlasti strane ambasade ne diktiraju sta da radi. to novinarcicu je prošlo 2012 godine. od 2012. godine prezire sami sebi preko društvenih mreža koristeći lazne profile, pa se onda želite stranim ambasadama tražeći njihovu pomoć. novinarcicu, i mala deca su vas pročitala da bi nešto uspeli, morate da promenite političare kojima ni ti koji vam sa strane pomažu, više ne veruju..

SS

pre 5 godina

Nisam za nikoga,ni za jednu partiju jer od 1990 -sve je to lov u mutnom.Zato ovim hoštaplerima izađite u susret obezbedite uslove ,izađite im na crtu,izbore i porazite za sva vremena,jer sa ovakvim stavom i ponašanjem ne zaslužuju ni dve nacrtane ovce da vode i čuvaju.

SS

pre 5 godina

Hoštapleri obični.Nekad časni srbi izađu na megdan jedan drugom,pa kom opanci kom obojci.Čast i obraz je tako nalagao,a sad ovim probisvetima treba neko jači sa strane da im pomogne da drži brata Srbina dok ga ovaj bije,sramota ih predaka ako su bili ljudi.Bagra koja se prodaje,daje se za sitiš.

ZN

pre 5 godina

Pa inostranstvo ih sve vreme "podržava". Valjda im malo podrške ($$$$) pa hoće još?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija