• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.04.2019

12:42

ŠEŠELJ "SPALIO" SERGEJA! U cik zore POSLAO MU URNU u kakvoj je SAHRANJENA MIRA MARKOVIĆ! Vojvodino pismo ga DOKUSURILO!

Politika

ŠEŠELJ "SPALIO" SERGEJA! U cik zore POSLAO MU URNU u kakvoj je SAHRANJENA MIRA MARKOVIĆ! Vojvodino pismo ga DOKUSURILO!

Podeli vest

Lider PSG Sergej Trifunović našao se pod paljbom predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja na Tviteru!

"U cik zore Sergeju Trifunoviću sam poslao urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković, sa sledećim pisamcetom: "Dragi Sergej, šaljem ti ovu saksiju da je dobro osmotriš. Možda ćemo uspeti da te u nju uguramo i bez spaljivanja. Izbušićemo rupicu da možeš da dišeš. Može i šaka crva u nju?", napisao je Šešelj na svom profilu na Tviteru.

 

 

SAD JE SVE JASNO! Georgiev otkrio pravi plan SZS: SAMO PRITISAK SA STRANE MOŽE DA SRUŠI VUČIĆA!

Ove reči lidera radikala naišle su na brojne komentare na ovoj društvenoj mreži. Neki se zgražavaju, dok drugi podržavaju Šešeljeve reči.

Povod za ovakvu Šešeljevu reakciju je Trifunovićev status na Tviteru povodom smrti nekadašnje predsednice JUL-a.

- Umrla Mira Marković. Autentična Lejdi Magbet. Žena kojoj je suđeno zbog zloupotrebe državnog položaja i dodele stanova, a ne zbog ubistava koje je naručivala. Žao mi je što joj nije suđeno ovde. Božja kazna joj je bila što je umrla u egzilu i nije mogla da dođe u Srbiju - objavio  je Trifunović pre nekoliko dana na ovoj društvenoj mreži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maxmen

pre 4 godine

Uvek je u Srbiji bilo mnogo idiota,dok drugi narodi se dogovaraju izmedju sebe,srbi jedni druge ubijaju radi vlasti i bogatsta.Uvek sam govorio da je trecina srba idioti,trecina nezna sta hoce,a trecina su pravi srbi,to je bilo,to je sada i to ce biti.

Marcco

pre 4 godine

Višebod trečina Srba subidioti... pa samo Muslimani, Crnogorci i pola Hrvata su trećina Srba idiota... a imamo ih i autentičnih, lokalnih.

Xxx

pre 4 godine

Ne brinite za Srbe, znaju oni šta hoće. Problem su ovi za koje neznano šta su.

aca

pre 4 godine

bravo zaseselja, tako treba razgovarati sa sljamom

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija