• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2019

14:13

(VIDEO) OGNJEN MILOJEVIĆ, BIVŠI ČLAN "DVERI": Prete mi zato što sam bio na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu!

Politika

(VIDEO) OGNJEN MILOJEVIĆ, BIVŠI ČLAN "DVERI": Prete mi zato što sam bio na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu!

Podeli vest

Bivši član pokreta Dveri Ognjen Milojević tvrdi da dobija učestale pretnje na društvenim mrežama samo zato što je prošlog petka bio na velikom mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu


Milojević otkriva da je "Dveri" napustio zbog odluke Boška Obradovića da uđe u Đilasov Savez za Srbiju.

Tim postupkom, kako tvrdi Milojević, Obradović je pogazio osnovna načela pokreta, zbog čega su mnogi članovi napustili Dveri.

Naš sagovornik ističe da trenutno nije član nijedne stranke ili političke organizacije i da je na skup "Budućnost Srbije" došao kao običan građanin koji podržava Aleksandra Vučića, jer, kako kaže, prozapadna "žuta" opozicija pokušava da ga sruši.

Zbog toga, kaže Milojević, dobija pretnje na društvenim mrežama...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 5 godina

A šta je tu čudno, kad se oni ne libe da napadaju i biju žene zašto bi bilo ko drugi bio bezbedan?

Comi

pre 5 godina

Da li iko od vaz zna koga je sve Ognjen do sada podrzavao u svojim politickim ispadima? Pocev od Vuka Draskovica, Seselja, Tome Nikolica u nekim trenutcim Borisa Tadica zatim Boska Obradovica a sada Vucica zasto neko prvo ne proveri sa kime pravi interviju? Ogi brate priseti se koliko si ideologija promenio od srednje skole do danas?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija