• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. B.

22.04.2019

22:50

SKANDALOZNE PRETNJE ALBANSKIH TERORISTA! Šiptari bi opet hteli do Niša!

Politika

SKANDALOZNE PRETNJE ALBANSKIH TERORISTA! Šiptari bi opet hteli do Niša!

Podeli vest

Albanski ekstremisti objavili su skandaloznu pretnju na društvenim mrežama u kojoj najavljuju šiptarsku okupaciju Niša!

Na Instagram stranici 'Albanska istorija' osvanula je silueta tenka, uz mapu Kosova prekrivenog albanskim dvoglavim orlom i porukom na engleskom jeziku 'Dogodine u Nišu'!

Neće tu stati

Ako ne budemo u stanju da ih zaustavimo, ni Niš im neće biti dovoljan
Vladan Glišić, SPAS

Ova stranica, inače, poznata je po pretećim porukama našoj državi i građanima. Tako su pre nekoliko dana objavili popis ukupnog broja albanskog življa u centralnoj Srbiji, prema kojem ovde žive 60.534 Albanca. Navode da ih u Beogradu ima 1.252, u Vojvodini 2.251, u Bujanovcu 23.681, u Preševu 31.098 i u Medveđi 2.252. Šiptarski ekstremisti poručuju da će u 'krucijalnom momentu' albansko stanovništvo koje živi u centralnoj Srbiji napasti Srbe u cilju širenja takozvane 'velike Albanije'.

Foto: InformerDN

Komentarišući ove pretnje, Vladan Glišić iz Srpskog patriotskog saveza navodi da je albansko društvo siromašno i da ga razdiru mnogi problemi.

- Njihova vlast te probleme 'rešava' tako što se sprema da svoju sirotinju gurne u rat. Ako ne budemo u stanju da ih zaustavimo, ni Niš im neće biti dovoljan - napominje Glišić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DA DA

pre 4 godine

hhhhhhhhaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaahhhhhhhhhaaaaaa VI SIPTARI SRE SMESNI hhhhhhhhhhhhaaahahhhhhhhhhhaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh MNOGO STE ME NASMEJALI HHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZASTAVA TA VASA IMA DA BUDE ISPOD TENKA HHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAAA SMESNI STE HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAHHHAAA

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija