• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

22.04.2019

21:58

(FOTO) OVO JE BOLEST! Boru zbog nastupa stavili na - umrlicu?!

Politika

(FOTO) OVO JE BOLEST! Boru zbog nastupa stavili na - umrlicu?!

Podeli vest

Morbidne poruke protiv "Riblje čorbe" nakon učestvovanja na skupu "Budućnost Srbije" prošle nedelje u Beogradu

Posle nastupa na mitingu "Budućnost Srbije", u Beogradu, ne prestaju napadi na grupu "Riblja čorba" i njihovog frontmena Boru Đorđevića.

Osim uvredljivih poruka, na društvenim mrežama su se pojavile objave pojedinih radio-stanica da više neće emitovati muziku ove grupe, a pojedini pevači "pohvalili" su se da iz repertora brišu hitove "Čorbe".

Foto: printscreen

Međutim, proširila se i jedna morbidna slika - umrlica s likom Bore Đorđevića, uz tekst da je "preminuo 19. 4. 2019. u 67. godini usped pada pod noge najvećem izdajniku Srbije". U potpisu ovog pamfleta su navodni nekadašnji ljubitelji Čorbe, koji najavljuju da će bojkotovati svaki njihov sledeći album, pesmu, kao i nastup.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vid

pre 5 godina

Bolesni su i nisu svesni šta govore i pišu.Narod to dobro prepoznaje i rejting im je onakav kakvog zaslužuju.

Sumadinac

pre 5 godina

Iskreno Go***na opozicije povraca mi se radi ovih kretena.

demokrata

pre 5 godina

ja bih pre rekla da su ovo podmetnuli jer Bora je svakako van price duze vreme, ovo mi lici na informerke i pinkovske pljuvacine

AMatić

pre 5 godina

Ko ga mrzi može samo da mu popuši ku**c, eto toliko o njihovoj umrlici. Molim Vas objavite odgovor na njihou glupost.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Ako bi sadašnja opozicija došla na vlast, oni bi sve građane koji su glasali i koji će glasati za Aleksandra Vučića odmah poslali na onaj svet i odštampali (nam) umrlice.

Papundek

pre 5 godina

O Boze svevisnji, oprosti ovim maloumnicima i olosima, i daj im jos jednu priliku da saperu mulj i pepeo sa vec ispranih maloumnih glava.

Dr Miggyy

pre 5 godina

Poštovani Boro Čorba, ti može da umreš, a ne ako možda, na žalost onima, koji misle. Ti ne može da umreš dok ne umreš, a to ti ne želiš, to ne žele i tvoji poštovaoci. Ti ćeš umreti kada dođe kraj života, a ne želje ebivetara. Pusti čitulje, važne su one ko ti okačiš, a kako stvari stoje, to neće biti dok ti njih okačiš na k*ac skoro. E, moj uvažavani Boro guraj dalje, čorbu, pa makar pukli ti pseta u Amsterdamu ili bliže. Sviraj, pevaj i diži ku*ac tvojim nesimpatizerima. Boro pevaj energićno i moćno, a neka puknu oni koji te ne simpatišu! Bio si dobar na mitingu "Budućnost Srbije", e tu nisi naj bolji, Srbija voli bolju budućnost od tada proklamovane? Imaš vremena popravi to, pa makar i u čorbi!

sen

pre 5 godina

Bora je naš, mislim na sve nas (sve ljude sveta) ne može biti ničija prćija.

Ana

pre 5 godina

Bora ima mnogo vise obozavalaca, nego sto ovi jadnici mogu i da sanjaju.Samo bolesni umovi mogu da smisle ovakve umrlice.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17