• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Beta

22.04.2019

22:46

TO JE BIO RATNI ZLOČIN, A NIKO NIJE IZVEDEN PRED LICE PRAVDE! Američki novinar se izvinio u ime svoje države za bombardovanje RTS!

Politika

TO JE BIO RATNI ZLOČIN, A NIKO NIJE IZVEDEN PRED LICE PRAVDE! Američki novinar se izvinio u ime svoje države za bombardovanje RTS!

Podeli vest

Američki istraživački novinar Džeremi Skejhil izvinio se u ime svoje države zbog toga što je "tokom NATO bombardovanja hladnokrvno ubila 16 radnika RTS

Skejhil je, na otvaranju međunarodne konferencije "Кraj nekažnjivosti za zločine nad novinarima", rekao da izvinjenje do sada niko nije izgovorio, niti je, kako kaže, proglašen krivim za bombardovanje Radio Televizije Srbije, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS).

- Nikada od moje vlade niste čuli izvinjenje. Žao mi je što je moja vlada hladnokrvo ubila članove vaših porodica. Ja kao Amerikanac odgovoran sam za to bombardovanje - rekao je Skejhil, navodi se u saopštenju UNS-a.

BRNABIĆ: Bombardovanje RTS-a varvarsko delo bez opravdanja!

 

On je naveo da SAD "mnogo priča o slobodi medija", a niko nije postavio pitanje zašto je ubijeno 16 radnika koji su samo radili svoj posao.

- Ono što je SAD uradio bio je ratni zločin, a nijedan čovak nikada nije izveden pred lice pravde - rekao je Skejhil.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pomracenje uma

pre 4 godine

Jos veci zlocin je to sto je tadasnji ministar informisanja znao da ce rts biti bombardovan i od svega sto je uradio, bilo je da spase svoju majku.

Perica

pre 4 godine

Kako nije osuđen,osudili ste direktora ni krivog ni dužnog.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija