• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.04.2019

09:21

VELIKA JE ČAST SLUŽITI OTADŽBINI! Vučić čestitao Dan Vojske Srbije

Politika

VELIKA JE ČAST SLUŽITI OTADŽBINI! Vučić čestitao Dan Vojske Srbije

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Dan Vojske Srbije ministru odbrane Aleksandru Vulinu, načelniku Generalštaba VS general-potpukovniku Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima VS.

 

- Velika je čast služiti otadžbini, poštovati zadatu reč i negovati moralne obaveze - napisao je Vučić na Instagram profilu "Budućnost Srbije".

U Srbiji se danas, 23. aprila, obeležava Dan Vojske Srbije, u znak sećanja na podizanje Drugog srpskog ustanka, na Cveti, 1815. godine u Takovu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 5 godina

Predsednik države može da čestita Dan vojske visokim oficirima, višim oficirima, oficirima, podoficirima i vojnicima, ali ne i dezerterima, koji u poznim četrdesetim godinama nisu u stanju da odslušaju ni predvojničku obuku od mesec i po dana. Dezerteri nemaju nikakve veze sa vojskom. Oni su bruka za vojsku. Ovaj umišlja da je saborac sa predsednikom države ne zna da se bez kape može biti samo u zatvorenom objektu. Nikako se ne staje pred počasni stroj.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija