• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.04.2019

14:20

(FOTO) DA LI TI JE OVO BILA IDEJA, SERGEJ?! Divljaci oskrnavili ambasadu Mađarske, CRTALI KUKASTE KRSTOVE I PISALI UVREDLJIVE PORUKE!

Politika

(FOTO) DA LI TI JE OVO BILA IDEJA, SERGEJ?! Divljaci oskrnavili ambasadu Mađarske, CRTALI KUKASTE KRSTOVE I PISALI UVREDLJIVE PORUKE!

Podeli vest

Potpaljivač mržnje, lider PSG Sergej Trifunović izgleda je pronašao nekoliko "srodnih duša" koji su njegovim uvredama izrečenim na mitingu opozicije prepoznali poziv da divljaju i uništavaju sve što ima veze s Mađarskom

Na zgradi Ambasade Mađarske u Beogradu nepoznata lica su tokom noći nacrtala uvredljive grafite - "Marš iza žice" i "Fašisti". 

Na tabli Ambasade, u Krunskoj ulici, s prednje strane zgrade jutros su zatečeni nacrtani kukasti krstovi! Sa donje strane zgrade, na tablama i oglasnoj tabli ispisano je "Marš iza žice" i "Fašisti"!

Foto: TANJUG/ EDIB TAHIROVIĆ

Policija je izvršila uviđaj, u toku je uklanjanje uvredljivih poruka, ali uklanjanje mržnje će biti mnogo teže. Mržnje koju je, da podsetimo, raspirio Sergej Trifunović govorom na mitingu opozicije u Beogradu.

DIVLJAK SERGEJ PSOVAO, PRETIO I ŠIRIO MRŽNJU! Šokantan govor predsednika PSG

Da podsetimo, bivši glumac, uznesem slavom svoje nove, političke uloge, na mitingu je rekao kako "narod iz Srbije odlazi, a Vučić naseljava Arape, Mađare, Sirijce..." (!?!)

Foto: TANJUG/ EDIB TAHIROVIĆ

Za ovu tešku budalaštinu Đilasovog potrčka zvaničnici Srbije, izvinili su se Mađarskoj i njihovom premijeru Viktoru Orbanu, koji je kroz šalu prokomentarisao "Dali bismo mi Mađare, ali nemamo ih dovoljno ni kod kuće". 

Problem je samo što to Sregej ni njegovi mrzitelji ne razumeju. I to što današnja dešavanja u Beogradu nisu šala. Naprotiv.

Foto: TANJUG/ EDIB TAHIROVIĆ

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zvonko mitic

pre 4 godine

Ovo je, ne samo sremota, već Sergeja i počinioce krivično goniti. Pa Mađarska spada danas u krug najboljih naših prijatelja.

goran

pre 4 godine

Ovaj kreten kojeg sam do nedavno cenio kao glumca je prolupao.Pod hitno ga treba poslati kod psihijatra i na lečenje od zavisnosti od nakotika.Čovek lupeta gluposti.Svi oni zajedno na skupu 1 od 5 miliona nisu videli rata i stradanja vojnika i civila.Nego su se štekli po stanovima u Beogadu pili ,drogirali itd..Treba nesretniku objasniti , da su nam Mađari najbolji susedi i kao pripadnioci nacionalnih manjina imali NAJVEĆI odziv u branjenu svoje zemlje Srbije.I da se oni ne naseljavaju u našu zemlju Srbiju.Nego nažalost odlaze iz naše zemlje Srbije.A on je trebao da ostane u Americi gde je skijao i da se uopšte nije trebao vraćati u zemlju Srbiju.A ovi koji su ovo pisali su njegovi "sledbenici"narkomani i kriminalciI .Treba ih pohvatati ,kao i podstrekivača na ovaj čin.Pa o njihovom trošku da srede Ambasadu Mađarske.Živela Srbija i Sve nacionalnosti u njoj.

Samosvsna građanska

pre 4 godine

Sve to pamtiti a onda im na sledećeim izborima pokazati i dokazati da im nije mesto u parlamentu, ali ni u politici uopšte!

goran

pre 4 godine

Zaboravio sam da napišem.Da sam zbog takvih njemu sličnih demokrata koji su imali prilike da se pokažu (12 godina) vladavine.Koji su poprodavali sve što je valjalo u zemlji i obogatili se (Dinkič,Jeremič,Đilas,Jovanović,Velja Ilić,Nebojša Čovič,Mihajlovič,itd).otišao iz zemlje u Švedsku. Ne zbog sebe ,nego zbog moje dece.Da rastu u uređenim društvima ,gde se ceni svaki čovek (radnik,učenik,penzioner...itd.).A taj isti pojedinac ,da ceni državu i sistem.Jednostavno ,ali kod nas za sada neostvarljivo.Jer nema sloge.A cilj pojedinaca je da se domognu politike.A samim time i do miliona ....miliona eura.Ne intresujući ih za obične ljude,,koje su ti isti koristili kao oruđe u štrajkovima. Ima još toliko toga ...... ali verujte mi muka mi je.

Marcco

pre 4 godine

Predpostavljam da ambasada ima kamere... naći će te budaletine, pitanje dana.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija